Footballový boulevard - pondělí 12.03.2018

Jesse Lingard má zálusk na další obnovení smlouvy, Liverpool chce získat jednu z hlavních hvězd Realu Madrid a Luis Enrique má kromě Chelsea další nabídku. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pondělí 12.03.2018
PŘESTUPOVÉ A DALŠÍ FÁMY

Kurt Zouma uvedl, že život ve Stoke je těžší než v Londýně. (Daily Mirror)

Jesse Lingard by měl podepsat novou dohodu s Manchesterem United. Tu předchozí přitom podepsal teprve před jedenácti měsíci. (Daily Star)

Zajímavou alternativu má Real Madrid k Thibautu Courtoisovi. Pokud gólman Chelsea nedorazí, přijít by mohl Karlo Letica z Hajduku Split. (LONDON EVENING STANDARD)

Arsenal je připraven v létě poslat na hostování dva mladíky, konkrétně Eddieho Nketiaha a Reisse Nelsona. (Daily Mirror)

Zdá se, že po nepokojích při duelu West Hamu budou muset hrát Kladiváři své domácí zápasy za zavřenými dveřmi. (Daily Mail)

Proti Stoke City dnes v útoku Citizens nastoupí Gabriel Jesus. (The Daily Telegraph)

Legendární hráč West Hamu Sir Trevor Brooking varoval nespokojené fanoušky Kladivářů, aby raději zůstali doma, nebo jejich klub sestoupí. (The Sun)


Luis Enrique má na stole hned dvě nabídky. Kromě Chelsea jej chce získat i Paris St. Germain. (Daily Star)

Kenedy si po skvělém sobotním výkonu řekl o trvalou smlouvu v Newcastle. Straky budou chtít hráče z Chelsea přetáhnout natrvalo. (LONDON EVENING STANDARD)

Podle zpráv ze Španělska chce Liverpool v létě získat Luku Modriče z Realu Madrid. (LIVERPOOL ECHO)

Paul Lambert uvedl, že Xherdan Shaqiri se jednou vrátí do Ligy mistrů a bude součástí jednoho z největších evropských velkoklubů. (STOKE SENTINEL)

Mauricio Pellegrino stále věří, že může Southampton vést k záchraně. (DAILY ECHO)

…A JEDNA NA ZÁVĚR

Shkodran Mustafi si v utkání proti Watfordu poranil třísla a jeho start ve čtvrtečním utkání Evropské ligy proti Rossoneri je nejistý. (LONDON EVENING STANDARD)

Pozn.: 1 libra = přibližně 29 korun

Footballový boulevard – neděle 11.03.2018