Footballový boulevard - neděle 03.12.2017

Schalke se nechce vzdát Leona Goretzky, Manchester United už zná cenu za Dannyho Rose a Everton chce v lednu získat top útočníka. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - neděle 03.12.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Tottenham již určil cenu za obránce Dannyho Rose. Pokud Manchester United bude chtít defenzivního hráče získat, musí si připravit 50 milionů liber. (Sunday Mirror)

Tottenham musel více než zdvojnásobit sumu, kterou hodlá vynaložit na nový stadion. Momentálně se má jednat o téměř jednu miliardu liber. (The Mail)

Pokud se Henrikh Mkhitaryan nezačne více prosazovat, je možný jeho návrat do Borussie Dortmund. Německý celek by jej uvítal. (The Daily Star)

Liverpool, Arsenal a Manchester City mají zájem o Leona Goretzku. Německého středopolaře ale chce Schalke udržet, i proto mu nabídlo kontrakt, díky kterému by si týdně přišel na 150 tisíc liber. (Sunday Mirror)

Manchester United je nespokojen s tím, že nizozemský bek Timothy Fosu-Mensah dostává u Crystal Palace málo herního prostoru. (The Sun)

Jonny Evans je stále v hledáčku Manchesteru City, aktuální lídr doufá, že sám hráč požádá West Brom o přestup. (Sunday Express)

Everton plánuje zisk minimálně jednoho zajímavého útočníka. Podle posledních informací anglických deníků se Toffees zaměří na Troye Deeneyho z Watfordu. (Sunday Mirror)

Raheem Sterling bude díky novému kontraktu pobírat až 300 tisíc liber týdně. Kromě toho chystají Citizens nový kontrakt i pro Fabiana Delpha. (The Sun)

O sedmnáctiletého záložníka Phila Fodena z Manchesteru City se údajně zajímá několik klubů ze zahraničí, vedení Citizens je ale připraveno všechny nabídky odmítnout. (Sunday Mirror)

Thibault Courtois je v hledáčku Realu Madrid, vedení Chelsea ale sdělilo, že jej raději pustí zdarma v roce 2019, než aby odešel v létě do Španělska. (The Sun)

…A PÁR NA ZÁVĚR

Sam Allardyce neplánuje jen zisk útočníka, v lednu by zpět do Premier League rád přivedl Stevena N´Zonziho, který momentálně působí v Seville. (Sunday Mirror)

Crystal Palace chce v zimě získat gólmana, číslem jedna na seznamu manažera Roye Hodgsona je Kevin Trapp z Paris St. Germain. (The Sun)

Čínský celek Shanghai Shenhua v lednu nabídne za Aleksandara Mitroviče, který chce opustit Newcastle. (The Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – sobota 02.12.2017