Footballový boulevard - pátek 01.12.2017

Manchester United už si našel náhradu za Fellainiho, Liverpool bude muset k tribunálu a Tottenham má zájem o hvězdu Kladivářů. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pátek 01.12.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Pokud Marouane Fellaini opustí Manchester United, nahradit by jej mohl záložník Atalanty Brian Cristante. A cena? Prý až 31 milionů liber. (Daily Star)

Real Madrid kontaktoval agenta Kevina De Bruyneho. Citizens ale nemají v úmyslu Belgičana prodávat. (Sun)

Jonny Evans je znovu v hledáčku velkoklubů. Bývalého beka United a nynějšího kapitána West Bromu chtějí Arsenal a Manchester City. (The Daily Telegraph)

Liverpool chtěl podepsat Emersona Palmeiriho, obránce římského AS. Ten ale přiznal, že je v hlavním italském městě šťastný a k přestupu tedy nedojde. (Daily Mirror)

Emre Can přiznal, že jeho další budoucnost není závislá na financích. Údajně by mohl prodloužit smlouvu v Liverpoolu, reálnější je ale přesun do zahraničí. (Daily Mail)

Případ Dominica Solankeho skončí u tribunálu. Liverpool se totiž s Chelsea nemůže dohodnout na odstupném. (The Times)

O Manuela Lanziniho se v lednu pokusí Tottenham, který hledá posilu do středu zálohy. (The Sun)

Divock Origi přehodnotil své stanovisko a po hostování ve Wolfsburgu chce zabojovat o místo v základní sestavě Liverpoolu. (The Sun)

…A JEDNA NAKONEC

José Mourinho anglickým médiím oznámil, že skauti Manchester United usilují o to, aby v lednu k Rudým ďáblům zamířil jeden z hvězdných hráčů. Konkrétní ale zatím nebyl. (The Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 30.11.2017