Footballový boulevard – neděle 19.11.2017

Chelsea koupí Lucase Mouru a prodá Williana, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 19.11.2017

PŘESTUPOVÉ FÁMY


Manchester United v létě nabídne celkem 136 milionů liber za Garetha Balea a Antoina Griezmanna z Realu, respektive Atlétika Madrid. (Sun on Sunday)

Jenže vedení Realu tvrdí, že pokud prodá Balea, hodlá jej nahradit právě Griezmannem, což by plány rudých ďáblů mohlo překazit. (Don Balon)

Balea navíc může získat také jeho bývalý klub Tottenham. Ten při prodeji zakotvil do smlouvy klauzuli, podle které Spurs stačí vyrovnat nejvyšší nabídku – a Real ho pak musí prodat právě do severního Londýna. (Sunday Express)

Obránce Patrick van Aanholt z Crystalu Palace možná zamíří do Manchesteru City, který by 27letým Nizozemcem rád zacelil mezeru po zraněném Benjaminu Mendym. (Sun on Sunday)

Chelsea je připravená prodat záložníka Williana do Manchesteru United, pokud se jí podaří získat Lucase Mouru z PSG. (Calciomercato)

Podobně to má Manchester City se Sergiem Agüerem – světlemodří prodají Argentince do Realu Madrid, pokud nejdřív získají Alexise Sáncheze z Arsenalu. (Don Balon)

Chelsea, Arsenal a Liverpool jeví zájem o Bernarda, 25letého brazilského křídelníka Šachťaru Doněck. (UOL Sport)

Manchester United chystá nabídku ve výši 40 milionů liber na Dannyho Rose z Tottenhamu, vyjma finančních prostředků do severního Londýna klidně pošle i Luka Shawa. (Sunday Mirror)

[break]

OSTATNÍ FÁMY


Everton nadále usiluje o příchod kouče Marca Silvy z Watfordu, protože věří, že tento trenér by na Goodison Park mohl přilákat velká fotbalová jména – třeba i Edinsona Cavaniho. (Sunday Times)

Trenér José Mourinho naopak nikam odcházet nebude, podle posledních informací by měl v Manchesteru United vydržet minimálně do roku 2020. (Star)

O Mourinha i přesto jeví zájem PSG, které by však muselo zaplatit 30 milionů liber jenom za to, aby Portugalce vyvázalo ze současného kontraktu. (Sunday Mirror)

Bývalý útočník Thierry Henry se překvapivě objevil na seznamu kandidátů, kteří by mohli nahradit Chrise Colemana coby kouče Walesu. (Sunday Mirror)

Politické protesty v Zimbabwe mají s anglickým fotbalem společného pramálo, přesto se na jednom z nich objevil člověk s bannerem a nápisem „Wenger Out“. (Sunday Mirror)

Trenér Rafael Benítez si postěžoval na finanční poměry v Premier League, pro jeho Newcastle je prý nemožné soupeřit s týmy, které mají nesrovnatelně vyšší rozpočet na posily. (Newcastle Chronicle)

... A JEDNA NAKONEC


Bývalý útočník Harry Kewell, trenér týmu Crawley, zažil o víkendu nepříjemný incident. Po porážce 4:0 s Wycombe jej uráželi vlastní fanoušci, což si Kewell nenechal líbit – a od střetu s fanoušky jej museli odtrhnout až bodyguardi a vlastní hráči. (Sun on Sunday)

Pozn.: 1 libra = přibližně 29 korun

Footballový boulevard – sobota 18.11.2017