Footballový boulevard – sobota 18.11.2017

Manchester United v lednu půjde po Dannym Roseovi, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 18.11.2017

PŘESTUPOVÉ FÁMY


Manchester United v létě zkusí koupit 28letého velšského křídelníka Garetha Balea z Realu Madrid. (Daily Mirror)

Vedení rudých ďáblů od nákupu neodrazuje ani skutečnost, že Bale je poslední dobou věčně zraněný – naopak věří, že na Old Trafford by se mu po zdravotní stránce dařilo lépe. (Guardian)

Další vytouženou posilou United je 27letý Danny Rose, pravý obránce Tottenhamu. Toho by ďáblové chtěli koupit už v lednu. (Sun)

Naopak Marouane Fallaini zřejmě Old Trafford opustí, o hráče i nadále usiluje turecký Galatasaray. (Sun)

Chelsea sleduje hned dva hráče Interu Milán – obránce Milana Škriniara a záložníka Antonia Candrevu. (FC Internews)

Záložník Stefano Sturaro z Juventusu má podle některých spekulací nakročeno do Newcastlu, ale hráčův agent podobné informace odmítá. (Evening Chronicle)

Teprve 20letý obránce Aaron Martin z Espaňolu se objevil na seznamu možných posil Manchesteru City i Manchesteru United, o hráče se ale nově zajímá také Neapol. (Sport)

[break]

OSTATNÍ FÁMY


Rekonstrukce stadionu Chelsea bude podle některých odhadů stát až 1 miliardu liber – a Stamford Bridge se tak stane nejdražším stadionem v Evropě. (Times)

Podle bývalého záložníka Manchesteru United Darrena Fletchera byly tréninky proti Roy Keanovi nebo Paulu Scholesovi těžší než ostré zápasy Premier League. (Daily Record)

Kouč Mauricio Pochettino trvá na tom, že jádro jeho Tottenhamu budou vždycky tvořit angličtí fotbalisté. (ESPN)

... A JEDNA NAKONEC


Trenér Antonio Conte si poprvé v životě nechává narůst delší vousy – a prý si je neoholí, dokud jeho Chelsea bude vyhrávat. (Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 29 korun

Footballový boulevard – pátek 17.11.2017