Footballový boulevard – neděle 27.8.2017

Arsenal do konce léta pustí ještě čtyři hráče, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 27.8.2017

PŘESTUPOVÉ FÁMY


Arsenal chystá nabídku ve výši 75 milionů liber na záložníka Marca Asensia z Realu Madrid. (Sunday Express)


Everton a Chelsea jeví zájem o útočníka Jamieho Vardyho z Leicesteru, jehož hodnota se odhaduje na 40 milionů liber. (Sunday Mirror)

Přestup záložníka Williama Carvalha do West Hamu je ohrožený, protože 25letý fotbalista je nepříjemně překvapený aktuálními výsledky Hammers v anglické lize. (Sunday Times)


Arsenal do konce léta pustí ještě čtyři hráče, na odchodu jsou Kieran Gibbs, Alex Oxlade-Chamberlain, Lucas Perez a Shkodran Mustafi. (Sunday Telegraph)

Manchester City je blízko příchodu obránce Jonnyho Evanse z West Bromwiche, za kterého nakonec zaplatí 30 milionů liber. Součástí obchodu je hostování Eliaquima Mangaly v Albionu. (Sun on Sunday)

Záložník Renato Sanches z Bayernu nejspíš změní působiště, zájem o něj jeví Chelsea a Liverpool. (Metro)

Chilský křídelník Alexis Sánchez je ochoten zůstat v Arsenalu, ale chce, aby z něj klub udělal nejlépe vydělávajícího hráče Premier League. (Daily Star Sunday)


… A JEDNA NAKONEC


Manchester United proti Leicesteru nasadil sestavu v hodnotě převyšující 400 milionů liber – jako první tým v historii Premier League. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – sobota 26.8.2017