Footballový boulevard – neděle 20.8.2017

Manchester City zaplatí Arsenalu 70 milionů liber za Alexise Sáncheze, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 20.8.2017

PŘESTUPOVÉ FÁMY


Chelsea chce do konce srpna utratit ještě 200 milionů liber, v hledáčku londýnského celku jsou Danny Drinkwater, Alex Oxlade-Chamberlain, Virgil van Dijk, Cedric Soares nebo Ryan Bertrand. (Express)

Blues také sledují situaci okolo obránce Tobyho Alderweirelda z Tottenhamu, který se zatím nedomluvil na nové smlouvě a zdá se, že by rád pobíral vyšší plat. (Sunday Times)

Atlétiko Madrid přistoupí na podmínky Chelsea a zaplatí za útočníka Diega Costu požadovaných 50 milionů liber. (Daily Mail)

Diego Costa dostal nabídky na hostování v Číně, ale všechny odmítl. A to i přesto, že by si jen v období srpen – listopad v Číně vydělal asi 13 milionů liber. (Sun)

Manchester City je připravený zaplatit Arsenalu 70 milionů liber za křídelníka Alexise Sáncheze. (Mirror)

A Citizens nebudou šetřit ani na Chilanově platu, 28letému fotbalistovi prý nabízejí 400 000 liber týdně. (Sun)

[break]
Barcelona vzkázala Liverpoolu, aby se co nejdříve rozhodl, zda přijme její nabídku 118 milionů liber za Philippa Coutinha. (Times)

Manchester United, Arsenal a Liverpool jeví zájem o Juliana Draxlera, záložníka francouzského PSG. (Mirror)

Newcastle United zvažuje, že zkusí z West Hamu přivést svého bývalého útočníka Andyho Carrolla. (Mirror)

OSTATNÍ FÁMY


Diego Costa už se nechce vrátit do Chelsea a dokonce prý spoluhráčům řekl, ať si klidně vezmou věci z jeho skříňky – protože on už si je nevyzvedne. (Sun)

... A JEDNA NAKONEC


21letý Marcos Asensio z Realu Madrid má ve smlouvě výkupní klauzuli na 319 milionů liber, bílý balet se přesto bojí, že by jej někdo mohl vykoupit – a chce klauzuli zvýšit na 456 milionů. (Marca)

Pozn.: 1 libra = přibližně 29 korun

Footballový boulevard – sobota 19.8.2017