Footballový boulevard – pátek 16.6.2017

Trenér Antonio Conte by mohl odejít z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 16.6.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Cristiano Ronaldo se možná vrátí do Premier League, portugalský forvard byl ve Španělsku obviněný z krácení daní a je tak naštvaný, že hodlá Real Madrid a celou zemi opustit. (A Bola)


Kouč José Mourinho si cení brankáře Davida De Gey na 100 milionů liber, takže pokud ho chce Real Madrid, musí prý zaplatit 45 milionů a přihodit Álvara Moratu k tomu. (Daily Star)

V Realu na to ale mají jiný názor a za Moratu požadují nejméně 78 milionů liber. (Independent)

To přestup chorvatského záložníka Ivana Perišiće na Old Trafford už je skoro hotový, United za něj Interu Milán zaplatí asi 44 milionů liber. (Manchester Evening News)

Ačkoliv Everton koupil z Ajaxu nizozemského záložníka Davyho Klaassena, jeho zájem o Gylfiho Sigurdssona ze Swansea trvá i nadále. (Wales Online)

Liverpool chce prodat několik svých hráčů, aby měl dostatek finančních prostředků na příchod posil. Odejít by mohli Mamadou Sakho, Alberto Moreno nebo Lazar Marković. (Times)

Arsenal nabídnul 17,6 milionů liber za Juana Cuadrada, ale Juventus za kolumbijského křídelníka požaduje nejméně 30 milionů. (Sun)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Vedení Chelsea by rádo urovnalo vztahy s útočníkem Diegem Costou a dokonce s ním chce diskutovat o možnosti setrvání v klubu, ale kouč Antonio Conte je prý neoblomný a Španěla už v týmu nechce. (Sun)

Vztahy mezi Contem a Chelsea jsou obecně dost napjaté, italský trenér totiž vyžaduje privilegia, který žádný kouč před ním na Stamford Bridge neměl. Například jednat přímo s majitelem Romanem Abramovičem. (Daily Record)

Chelsea navíc stále neprodloužila smlouvu s brankářem Thibautem Courtoisem, který bere 100 000 liber týdně, ale do budoucna chce mnohem více. (Times)

Southampton chce jméno nového kouče oznámit nejpozději do konce příštího týdne, v jeho hledáčku uvízli Frank de Boer nebo Mauricio Pellegrino. (Daily Telegraph)

Naopak Thomas Tuchel, kouč Borussie Dortmund, odchod na lavičku svatých vyloučil. (Sky Sports)

... A JEDNA NAKONEC

Obránce Victor Lindelof už si zvyká na život v Manchesteru a krátce po podpisu smlouvy s Manchesterem United si to zamířil do vyhlášené čínské restaurace. (Daily Mail)


Pozn.: 1 libra = přibližně 30 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 15.6.2017