Footballový boulevard – sobota 10.6.2017

Álvaro Morata už je domluvený na přestupu do Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 10.6.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United nabízí 70 milionů liber za Andreu Belottiho, 23letého útočníka AS Řím. (Independent)


Na Old Trafford nejspíš zamíří i španělský forvard Álvaro Morata, hráč Realu Madrid už se s United domluvil a teď jen čeká na to, až se oba kluby shodnou na přestupové částce. Ta by se měla vyšplhat k 60 milionům liber. (Daily Telegraph)

AC Milán má zájem o útočníka Diega Costu z Chelsea, ale nechce mu vyplácet 200 000 liber týdně, které španělský kanonýr žádá. (Daily Telegraph)

Chelsea chce z Juventusu přivést levého beka Alexe Sandra, ale italský celek jej neprodá za méně než 52 milionů liber. (London Evening Standard)

Jestliže Tottenham prodá obránce Kyla Walkera do Manchesteru City, zkusí jej nahradit Sergem Aurierem z PSG. (Daily Mirror)

Obránce Virgil van Dijk, který byl jednu chvíli blízko přestupu do Liverpoolu, údajně několikrát hovořil s koučem Jürgenem Kloppem. A dokonce od německého stratéga dostal video, na kterém bylo vidět, na jaké pozici by v Liverpoolu hrál. Z jeho přestupu ale nakonec sešlo. (Yahoo Sport)

Útočník Alexis Sánchez z Arsenalu nechce spekulovat o své budoucnosti, protože se plně soustředí na reprezentační povinnosti. (Independent)

[break]
Reprezentační povinnosti oddalují také přestup švédského obránce Viktora Lindelofa z Benfiky do Manchesteru United, ten byl měl být potvrzený až v úterý. (Sun)

West Ham chce z Chelsea vykoupit 21letého útočníka Bertranda Traorého, kladiváři za něj nabízí asi 17 milionů liber. (Daily Mirror)

O Traorého, který zazářil na hostování v Ajaxu, ale jeví zájem více klubů – namátkou třeba Everton, Lyon, Lille nebo Schalke. (Daily Express)

OSTATNÍ FÁMY

Na lavičku Sunderlandu se možná posadí jeho bývalý útočník, 43letý Angličan Kevin Phillips. (Sunderland Echo)


Černé kočky nejspíš budou měnit také majitele, Ellis Short jedná s nejmenovaným německým konsorciem o prodeji klubu. (Times)

... A PÁR NAKONEC

Profesionální boxer a velký fanoušek Evertonu – Tony Bellew – prý vyzve do ringu toho trenéra, který „ukradne“ Evertonu útočníka Romela Lukakua. (Talksport)


Některé nedělní zápasy Premier League by sezóny 2019/20 možná začnou už ve 12 hodin, aby na ně kvůli časovému posunu mohli koukat také fanoušci z Asie. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 30 korun

Footballový boulevard – pátek 9.6.2017