Footballový boulevard – pondělí 10.4.2017

Chelsea lanaří obránce Pepeho z Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 10.4.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Podle Florentina Pereze, prezidenta Realu Madrid, je útočník Neymar z Barcelony na odchodu z klubu. O brazilské eso mají zájem jak Real, tak i Manchester United, byť hráčova cena činí 173 milionů liber. (Diario Gol)


Naopak opustit madridský celek by mohli Cristiano Ronaldo a/nebo Gareth Bale, kteří podle Pereze a kouče Zinedina Zidana nepodávají dost dobré výkony. (Daily Express)

Pokud útočník Zlatan Ibrahimović v létě opustí Manchester United, nahradí jej ďáblové Romelem Lukakuem z Evertonu nebo Andreou Belottim z Turína. (Manchester Evening News)

Podle bývalého kouče belgické reprezentace Georgese Leekense by Lukaku neměl otálet a přestoupit v létě do velkého světového klubu. (Daily Mirror)

Útočník Diego Costa hodlá dodržet svou smlouvu s Chelsea, takže toto léto určitě neodejde. Navzdory tomu přiznal, že se mu v Londýně moc nelíbí a není se zdejším životem spokojený. (Daily Star)

To křídelník Juan Cuadrado zřejmě z Chelsea odejde a definitivně přestoupí do Juventusu Turín. Ten by za něj měl zaplatit 21,4 milionu liber. (Calciomercato)

Chelsea se prý v létě pokusí získat obránce Pepeho, kterému skončí smlouva s Realem Madrid. (Marca)

34letý portugalský stoper chce ale zůstat v Madridu a bude do poslední sekundy čekat, zda mu královský celek nenabídne nový kontrakt. (AS)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Readingu reálně hrozí, že pokud postoupí do Premier League, nedostane povolení nejvyšší soutěž hrát. To vše kvůli problematickému prodeji klubu do rukou čínských majitelů, který se vrcholným orgánům v Anglii moc nepozdává. (Daily Telegraph)


Swansea City prý během sezóny oslovila Franka Lamparda a poprosila ho, zda by opět neobul kopačky a nepomohl týmu k záchraně v Premier League. (Sky Sports)

Kouč Arséne Wenger chce prodloužit smlouvy několika hráčům Arsenalu, nabídky se dočkají Alex Oxlade-Chamberlain, Jack Wilshere nebo Kieran Gibbs. (Independent, Daily Telegraph)

… A JEDNA NAKONEC


Záložník Paul Pogba oslavil nedělní výhru Manchesteru United na hřišti Sunderlandu s netradičním parťákem – Romelem Lukakuem z Evertonu. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard – neděle 9.4.2017