Footballový boulevard – sobota 8.4.2017

David Ospina chce opustit Arsenal, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 8.4.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Brankář David Ospina chce v létě opustit Arsenal, odejít by mohl do tureckého Fenerbahce. To za Kolumbijce nabízí asi 6 milionů liber. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY


Kouč Antonio Conte chtěl, aby se jedním z jeho asistentů v Chelsea stal Andrea Pirlo, ale vypadá to, že 37letý záložník bude ještě pokračovat v aktivní kariéře za New York City. (Daily Mail)

Jeden Conteho krajan se však přece jenom kolem lavičky Chelsea pohybuje, před zápasem s Bournemouthem svého kamaráda navštívil Claudio Ranieri, bývalý kouč Leicesteru. (Daily Mirror)

Trenér David Moyes doufá, že ho Sunderland nechá na lavičce i v případě, že černé kočky spadnou do druhé ligy. Moyes by rád celý klub od základů přebudoval. (Daily Telegraph)

Kouč Marco Silva zatím neví, zda od Hullu dostane smlouvu i pro příští sezónu, byť po svém nástupu na lavičku tápajícího klubu vyhrál 5 utkání z 11. (Hull Daily Mail)

Naopak Walter Mazzarri může být v klidu, vedení Watfordu je s jeho prací spokojené a dá mu šanci i pro příští rok. (Watford Observer)

Bohatí čínští majitelé Wolverhamptonu Wanderers doufají, že Wolves se do dvou let vrátí zpátky do Premier League. (Express, Star)

... A JEDNA NAKONEC


Jestliže se Arsenal nedostane do Ligy mistrů, přijdou hráči o slíbené bonusy ve výši 5 milionů liber. (Times)

Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard – pátek 7.4.2017