Footballový boulevard – pátek 7.4.2017

Marseille plánuje koupit tři fotbalisty z Premier League, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 7.4.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Alexis Sánchez zůstane v Arsenalu ještě jeden rok, pokud klub v létě přivede kvalitní posily. (Daily Mirror)

Útočník Atlétika Madrid Antonie Griezmann váhá nad přestupem do Manchesteru United, protože chce hrát Ligu mistrů. (Sun)

Griezmann tvrdí, že už je unavený spekulacemi o přestupu a prohlásil, že v další sezoně se dál vidí v Madridu. (AS)

Tottenham věří, že se mu podaří udržet navzdory zájmu Realu Madrid a Manchesteru City záložníka Dele Alliho. (Daily Mail)

Pokud West Ham prohraje důležitý zápas se Swansea, klub možná sáhne k vyhazovu trenéra Slavena Biliče. (Daily Telegraph)

Bilič nabádá své svěřence, aby zapomněli na svá ega a podřídili vše záchraně West Hamu. (Guardian)

Pokud Real Madrid neprodá Karima Benzemu, odejde z klubu útočník Alvaro Morata, kterého lanaří Chelsea. (Daily Star)

Trenér Antonio Conte chce zůstat v Chelsea, přestože o něj usiluje Inter Milán. (Daily Mirror)

[break]
Manchester United plánuje nabídnout Interu Milán 51 milionů liber za křídelníka Ivana Perišiče, o kterého ale usiluje také Chelsea. (Daily Star)

Arsenal se v létě možná pokusí přivést německého záložníka Leona Goretzku, který váhá s podpisem nové smlouvy v Schalke. (Sun)

Skauti Manchesteru United, Arsenalu i West Bromwiche nadále sledují výkony obránce Victora Lindelöfa z Benfiky Lisabon. (Sun)

USA, Kanada a Mexiko chtějí spolupořádat mistrovství světa ve fotbale v roce 2026. (Guardian)

Marseille plánuje utratit dohromady až 85 milionů liber za útočníka Oliviera Girouda z Arsenalu, jeho spoluhráče z obrany Laurenta Koscielnyho a záložníka Moussu Sissoka z Tottenhamu. (Daily Express)

Záložník Wilfred Ndidi je kvůli zájmu Manchesteru United ochoten požádat Leicester oficiální cestou o přestup. (Daily Star)

Arsenal zvažuje příchod sedmnáctiletého útočníka Marcela Allenda, který už u Gunners byl třikrát na zkoušce. (Daily Mail)

Bývalý trenér anglické reprezentace Steve McClaren by mohl začít pracovat ve vedení Huddersfieldu. (Huddersfield Examiner)

Trenér Manchesteru City Pepe Guardiola sice popsal Vincenta Kompanyho jako jednoho z nejlepších středních obránců na světě, ale místo v sestavě mu prý stejně nezaručí. (Manchester Evening News)

[break]
Útočník Evertonu Ademola Lookman může reprezentovat Nigérii, ale rád by oblékl anglický dres. (Times)

Stoke City žaluje Liverpool kvůli ilegálnímu přestupu dvanáctiletého fotbalisty z minulého roku. Reds už dostali pokutu sto tisíc liber a nemohou dva roky kupovat mladé hráče do akademie. (Daily Telegraph)

…A JEDNA NAKONEC

Fanoušci Arsenalu museli před derby s West Hamem zrušit plánovaný pochod za konec kouče Arsena Wengera na lavičce, protože nepřišlo ani deset příznivců. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 6.4.2017