Footballový boulevard – úterý 4.4.2017

Útočník Alexis Sánchez preferuje v létě odchod do Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 4.4.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea a Paris Saint-Germain už údajně jednají o možném příchodu útočníka Alexise Sáncheze z Arsenalu. (RMC)

Sánchez preferuje odchod do Chelsea, Arsenal však chilského útočníka nechce prodávat do jiného klubu v Premier League. (Daily Telegraph)

Chelsea hledá i pravého obránce, v jejím hledáčku jsou Andrea Conti z Atalanty a Jeremy Toljan z Hoffenheimu. (Daily Mirror)

Obránce Luke Shaw se po pohovoru s trenérem Josém Mourinhem vrátí do kádru Manchesteru United pro úterní zápas s Evertonem. (Times)

Realizační tým kouče Arsenalu Arsena Wengera se obává o svoji budoucnost, přijít by totiž mohl nový ředitel klubu. (Daily Mail)

Bývalý obránce Arsenalu Gael Clichy varuje fanoušky Gunners, aby si rozmysleli, proti čemu vlastně protestují. (Guardian)

Italský křídelník Antonio Candreva prozradil, že Inter Milán na něj odmítl jednu nabídku z Premier League. (Il Messaggero)

Trenér Walter Mazzarri je údajně v ohrožení ztráty místa ve Watfordu, protože panuje nejistota ohledně jeho herního stylu a schopnosti mluvit anglicky. (Daily Telegraph)

[break]
Sportovní ředitel Sevilly Monchi potvrdil, že měl v létě několik nabídek pracovat v Premier League. (Marca)

O útočníka Diega Falcinelliho ze Sassuola mají zájem Crystal Palace a West Bromwich. (Talksport)

Leicester se obává, že brzy může přijít o svoji novou posilu Wilfreda Ndidiho, kterého sledují Arsenal a Manchester United. (Daily Mirror)

Pokud by Manchester United přišel o Davida De Geu, mohl by jej v brance nahradit Jan Oblak z Atlétika Madrid. (Manchester Evening News)

West Ham možná nabídne Arsenalu třicet milionů liber za záložníka Jacka Wilshera. Hammers stojí také o Michyho Batshuayie z Chelsea. (Evening Standard)

West Ham nabídne křídelníkovi Michailu Antoniovi novou smlouvu s příjmem 65 tisíc liber týdně. (Sun)

Bývalý asistent trenéra Realu Madrid Paul Clement míní, že záložník Tottenhamu Dele Alli by se ve španělském celku rychle prosadil. (Daily Star)

Liverpool stále doufá v příchod křídelníka Juliana Brandta z Leverkusenu. (Liverpool Echo)

Útočník Sadio Mané po zranění v zápase s Evertonem může Liverpoolu chybět delší dobu. (Guardian)

[break]
Liverpool lanaří záložníka Jamese Rodrigueze z Realu Madrid, hráč ale myslí spíš na jiné kluby. (Sky Sports)

V okruhu možných posil pro Liverpool je také brankář Steve Mandanda z Crystal Palace. (TF1)

…A JEDNA NAKONEC

Záložník Chelsea Eden Hazard tvrdí, že zatím není „fotbalový umělec“ jako Zinedine Zidane, Ronaldinho či Lionel Messi. (France Football)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pondělí 3.4.2017