Footballový boulevard – neděle 2.4.2017

Arséne Wenger možná opustí roli kouče a stane se sportovním ředitelem Arsenalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 2.4.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Kádr Arsenalu čeká v létě velké zemětřesení, údajně by mohlo odejít až 9 hráčů prvního týmu. (Daily Mail)


Gunners ale samozřejmě plánují i nákupy, první vysněnou posilou je 27letý záložník Idrissa Gueye z Evertonu. (Mirror)

Manchester United a Chelsea můžou v létě koupit útočník Neymara z Barcelony – pokud zaplatí výkupní klauzuli ve výši 170 milionů liber. (Times)

Manchester City se v létě pokusí získat obránce Michaela Keana z Burnley, který podává skvělé výkony na klubové úrovni a zazářil i v dresu anglické reprezentace. (Sun)

Záložník Jack Wilshere po letním návratu z hostování v Bournemouthu nejspíš v Arsenalu nezůstane, zájem o 25letého fotbalistu má třeba West Ham. A je ochotný zaplatit až 30 milionů liber. (Sun)

Měnit dres bude i Wilfried Bony – útočník Manchesteru City, který letos hostuje ve Stoke, uvízl v hledáčku West Hamu, West Bromwiche i Evertonu. (Sun)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Vedení Arsenalu možná udělá kompromis – kouče Arséna Wengera nevyhodí, ale pouze jej přesune na pozici sportovního ředitele klubu. (Daily Express)


Naopak Chelsea si chce pojistit Antonia Conteho novou lukrativní smlouvou, byť italský kouč přišel do klubu teprve v létě. (Daily Express)

West Ham by na svou lavičku rád dosadil kouče Rafaela Beníteze, ale ten nejspíš zůstane v Newcastlu, se kterým má nakročeno k návratu do Premier League. (Times)

... A JEDNA NAKONEC


Nejlepší aprílové vtípky soboty? Zpráva o rezignaci kouče Arséna Wengera nebo tetování #pogback na zádech Josého Mourinha, který chtěl tímto krokem podpořit svého svěřence Paula Pogbu. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard – sobota 1.4.2017