Uzávěrka zimních přestupů 2017

[b]AKTUALIZUJEME.[/b] Průběžně aktualizovaný přehled přestupového hemžení v anglických mužstvech v poslední den zimního přestupového období 2017. Hráči mohou měnit dresy do úterní půlnoci.

Uzávěrka zimních přestupů 2017
7:30 Dobré ráno, potvrzujeme dva avizované přestupy. Mamadou Sakho bude do května hostovat v Crystalu Palace a Kamil Grosicki přestoupil z Rennes do Hullu za údajných 7-8 milionů liber. Tak zase v létě!

1:15 Nejvyšší čas jít do postele. Děkujeme za vaši přízeň a přestupy, které se dokončí během noci, oznámíme ráno. Dobrou noc.

1:11 Útočník Ross McCormack pro letošek v Aston Ville dohrál, v rámci hostování míří do Nottinghamu Forest.

1:07 Pep Guardiola lhal - Manchester City přece jenom koupil hráče! 19letý Yangel Herrera přichází z Atletica Venezuely, ale za City si jen tak nekopne. Nejprve musí dokončit jihoamerický turnaj U20 a hned potom ho Citizens nejspíš pošlou na hostování do New Yorku City.

0:41 Tak Scott Hogan prý stál Aston Villu 10 milionů liber s tím, že částka může vzrůst až na 15 milionů.

0:39 Záložník Michael Kightly toho letos za Burnley moc neodehrál, a tak zkusí štěstí na hostování v druholigovém Burtonu.

0:35 Tak prvního ze seznamu si můžeme odškrtnout, útočník Scott Hogan přestupuje z Brentfordu do Aston Villy. S Villans podepsal smlouvu na čtyři a půl roku, přestupovou částku neznáme.

0:27 Na co tu vlastně čekáme? Je toho dost. Scott Hogan by měl za nemalé peníze zamířit do Aston Villy, Jordan Rhodes do Sheffieldu Wednesday, Arouna Koné do Crystalu Palace nebo Kamil Grosicki do Hullu. A Crystal Palace ještě definitivně nepotvrdili Mamadoua Sakha, ale to je spíše formalita.

0:08 Peníze létají vzduchem i po půlnoci, Norwich za 7 milionů liber přivedl z Wiganu křídelníka Yanica Wildschuta.

0:06 Viděli jsme fotku Kamila Grosickiho v dresu Hullu. To může znamenat jediné - brzy se dočkáme oficiálního oznámení. Anebo podařenou fotomontáž.

0:04 Obránce Marc Wilson z "osobních důvodů" odchází z Bournemouthu a bude do konce sezóny hostovat ve West Bromwichi.

0:00 Přestupové okno se zavřelo, ale jestli ráno nevstáváte moc brzy, ještě s námi zůstaňte. Pár přestupů se určitě upeče. Jeden bude hned následovat...

23:59 Middlesbrough dnes mělo v hledáčku Jesého z PSG, nakonec musí vzít zavděk alespoň Adlenem Guediourou z Watfordu. Přestupovou částku zatím neznáme.

23:48 Tak je to oficiální, Mamadou Sakho z Liverpoolu bude do konce sezóny hostovat v Crystalu Palace.

23:29 Obránce Mamadou Sakho nejspíš ještě stihne opustit Liverpool, zájem o jeho služby má Crystal Palace.

23:16 Hull dnes posiluje jako zběsilý, na KC Stadium v rámci hostování míří Alfred N´Diaye, záložník Villarrealu.

23:06 Tomuhle se říká vydřená posila. Leicester prý jednal s Granadou a Udinese přes 11 hodin, ale je to tam - obránce Molla Wagué bude v Leicesteru do konce sezóny hostovat s tím, že lišky jej pak můžou koupit natrvalo.

23:03 Velkou posilu hlásí Southampton, z Neapole za 14 milionů liber přichází 25letý útočník Manolo Gabbiadini.

22:59 Útočník Lewis Grabban opouští Bournemouth, až do léta bude hostovat v Readingu.

22:50 Tak teď už je to oficiální - 25letý záložník Luka Milivojević patří Crystalu Palace.

22:47 Swansea získala Jordana Ayewa z Aston Villy, opačným směrem poslala Neila Taylora a balíček liber neznámé velikosti.

22:40 Záložník Ravel Morrison posiluje QPR, hráč Lazia zde stráví zbytek sezóny na hostování

22:34 Bournemouth - Crystal Palace 0:2 (90. Benteke)

22:30 Burnley - Leicester 1:0 (88. Vokes)

22:21 Brankář Tim Krul stráví i jarní část sezóny "doma", nizozemský brankář Newcastlu bude hostovat v AZ Alkmaaru.

22:17 Obránce Marc Wilson z Bournemouthu je údajně na cestě do West Bromwiche Albion

22:15 Liverpool - Chelsea 1:1 (57. Wijnaldum)

22:10 Swansea - Southampton 2:1 (70. Sigurdsson)

22:01 Arsenal - Watford 1:2 (58. Iwobi)

21:59 Swansea - Southampton 1:1 (58. Long)

21:56 Adlene Guedioura už podstupuje zdravotní prohlídku v Middlesbrough, Boro za hráče zaplatí Watfordu asi 4 miliony liber.

21:52 Polský záložník Kamil Grosicki už je v Hullu a jeho přestup je otázkou pár desítek minut.

21:49 Swansea zeštíhluje kádr - po odchodu Marvina Emnese opouští Liberty Stadium i Modou Barrow. Švédský útočník bude hostovat v Leedsu.

21:48 Bournemouth - Crystal Palace 0:1 (47. Dann)

21:36 Tak to bylo jako blesk z čistého nebe: Robbie Brady už patří Burnley. Clarets za hráče zaplatili asi 13 milionů liber a udělali z něj nejdražší posilu v historii klubu.

21:33 Záložník Robbie Brady údajně ještě dnes v noci opustí Norwich a upíše se Burnley. Tak uvidíme.

21:24 Chelsea - Liverpool 0:1 (25. David Luiz)

21:23 Swansea - Southampton 1:0 (39. Mawson)

21:20 Poměrně zvučnou posilu hlásí druholigový Norwich, z Ajaxu získal na hostování s opcí na trvalý přestup obránce Mitchella Dijkse.

21:11 Pamatujete ještě na Gabriela Obertana? Bývalý hráč Manchesteru United nebo Newcastlu se právě upsal Wiganu.

21:05 Nic velkého, ale přece. Ipswich získal na hostování do konce sezóny útočníka Dominica Samuela z Readingu.

21:02 Middlesbrough - West Bromwich 1:1 (16. Negredo z penalty)

21:00 Internetem už kolují obrázky Branislava Ivanoviće v dresu Zenitu Petrohrad. Jeho přesun je téměř jistý.

20:59 Co se to děje s Arsenalem? Arsenal - Watford 0:2 (14. Deeney)

20:56 Arsenal - Watford 0:1 (11. Kaboul)

20:55 Crystal Palace je blízko další posile, z Evertonu by měl přijít útočník Arouna Koné. Čekáme na další informace.

20:50 Middlesbrough - West Bromwich 0:1 (6. Morrison)

20:46 Detaily k přestupu Odiona Ighala do Číny: nigerijský útočník si údajně vydělá 200 000 liber týdně. No - tolik ve Watfordu nejspíš neměl.

20:45 Žádný přestup, ale právě začalo šest utkání 23. kola Premier League. A za 15 minut začíná sedmé. O změnách skóre vás budeme informovat v tomto článku.

20:38 Byť je útočník Leonardo Ulloa v Leicesteru nespokojený a chce odejít, lišky ho zatím odmítají prodat. Jenže... podle spekulací je na cestě do Leicesteru záložník Gastón Ramírez z Middlesbrough. A pokud opravdu přijde, pak už by úřadující mistr o prodeji Ulloy vážně přemýšlel.

20:15 Tak a je to oficiální! Útočník Odion Ighalo opouští Watford a přestupuje do čínského Changchun Yatai. Cena? Údajně 20 milionů liber.

20:05 Kdo by to byl čekal, že čtyři hodiny před koncem posledního dne přestupů bude mít největší přestup na svém kontě Brentford? Druholigový klub právě koupil z Norwiche Sergiho Canóse. A prý za něj dal 10 milionů liber.

20:00 Fanoušci Chelsea mohou být v klidu, Nathan Aké navzdory 18milionové nabídce Bournemouthu podle všeho zůstane v západním Londýně.

19:55 Andros Townsend dnes sedí na lavičce Crystalu Palace v zápase proti Bournemouthu, takže jeho přestup do Newcastlu byl nejspíš jen kachna.

19:49 Útočník Lewis Grabban z Bournemouthu je údajně na cestě do Readingu, kde by měl do konce sezóny hostovat.

19:40 Malá odbočka na trasu Francie - Španělsko: brankář Salvatore Sirigu odchází z PSG na hostování do Osasuny. A proč o tom píšeme? Protože o Sirigua měla zájem i Chelsea...

19:18 Potvrzujeme další avizovaný přestup, obránce West Hamu Reece Oxford stráví zbytek sezóny na hostování v Readingu.

19:06 Jako na kolotoči. Právě tak se musí cítit útočník Adam Le Fondre, kterého Cardiff stáhl z hostování Wiganu - aby jej pár minut nato poslal hostovat do Boltonu.

19:02 No, začíná se nám to rozjíždět. Bournemouth údajně nabízí Chelsea 18 milionů liber za obránce Nathana Akého. Ten u Cherries až do začátku ledna hostoval a patřil k největším oporám týmu Eddieho Howa. Na druhou stranu jeho stažení z hostování si vyžádal sám kouč Antonio Conte, který prý s 21letým Nizozemcem počítá.

18:58 Tiká tady další přestupová bomba, útočník Jordan Rhodes by měl za 10 milionů liber přestoupit z Middlesbrough do druholigového Sheffieldu Wednesday.

18:53 Útočník Moussa Dembélé podstoupil v Londýně vyšetření kolene a údajně už sedí v letadle zpět do Glasgow. Takže jeho přestup ze Celtiku do Chelsea není na pořadu dne.

18:41 Hull City je dnes hodně aktivní, záložník Kamil Grosicki údajně dorazil na letiště v Rennes a míří do Anglie, kde by se s tygry mohl domluvit na přestupu. Cena? Okolo 7 milionů liber...

18:37 Záložník Adlene Guedioura z Watfordu byl během dneška spojovaný s přesunem do Hullu, ale nakonec to vypadá, že zamíří do Middlesbrough.

18:32 Malý update k situaci okolo Luky Milivojeviće. Eagles jeho příchod ještě oficiálně nepotvrdili, ale Twitterem koluje fotka, na které mladý Srb pózuje s červenomodrým dresem. Jakmile bude přestup potvrzený oficiálně, dáme vědět.

18:18 Hlásíme největší přestup dnešního dne, 25letý záložník Luka Milivojević přestupuje z Olympiakosu do Crystalu Palace za údajných 12 milionů liber.

18:14 OK, tohle se sice netýká Anglie, ale přece - vloni ten kluk hostoval v Chelsea. Útočník Alexandre Pato míří do Číny, získal ho klub Tianjin Quanjian.

18:09 Přestup útočníka Jay Rodrigueze je znovu ve hře. Ano, Southampton dnes odmítl 12milionové nabídky West Bromwiche a Sunderlandu, ale teď se o 27letého střelce zajímá mnohem těžší váha - Tottenham. Odolají svatí?

18:05 Tohle je zajímavé. Bulharský útočník Dimitar Berbatov je v Londýně a média už spekulují, co tam asi dělá. Jedno je jisté - West Ham prohlásil, že o něj zájem nemá. Ale co takový Crystal Palace? Nebo Fulham?

17:53 Přestupy se nám konečně začínají rozjíždět, záložník Ashley Westwood po bezmála pěti letech opouští Aston Villu a míří do Burnley. Clarets za něj údajně zaplatili asi 5 milionů liber.

17:45 A potvrzujeme i přesun Jeromeho Sinclaira, útočník Watfordu stráví nejbližších pět měsíců na hostování v Birminghamu.

17:42 Definitivně potvrzujeme, že Alex Bruce s Jamesem Weirem opustí Hull City a míří na půlroční hostování do Wiganu.

17:30 Hull City obdržel několik nabídek na obránce Andyho Robertsona, ale kouč Marco Silva uklidnil všechny fanoušky prohlášením, že skotského beka letos rozhodně neprodá.

17:22 Watford se zbavuje dalšího hráče, útočník Jerome Sinclair je na cestě na hostování do Birminghamu. Čekáme na oficiální potvrzení.

17:07 Posilu hlásí druholigový Leeds, The Whites v rámci hostování do konce sezóny získali útočníka Alfonsa Pedrazu z Villarrealu.

16:52 Aspoň trošku vzrušení? Obránce Steven Caulker z QPR je údajně na cestě do Lokomotivu Moskva.

16:50 Žádné terno letošní uzavírka není, tak aspoň jedna citace Pepa Guardioly, kouče Manchesteru City. "Každý týden musím nechat 3 hráče prvního týmu doma, tak proč bych měl ještě někoho kupovat? Jestli se dnes něco stane, tak maximálně to, že někoho prodáme."

16:35 Sunderland se snaží získat útočníka za každou cenu, po neúspěšných námluvách s Leonardem Ulloou teď zacílil na Jay Rodrigueze. Jenže ani v jeho případě se zatím černým kočkám nedaří, protože Southampton jejich první nabídku ve výši 12 milionů liber odmítl.

16:22 Deník Daily Mail přišel s informací, že Newcastle se snaží zpátky koupit Androse Townsenda. Hráče, kterého teprve v létě do Crystalu Palace prodal.

16:01 Vypadá to vypadá, že útočník Scott Hogan už patří Aston Ville, birminghamský celek za něj Brentfordu zaplatí 15 milionů liber. Čekáme na potvrzení.

16:00 Obránce Branislav Ivanović už je prý v Petrohradu, kde by měl co nevidět podstoupit zdravotní prohlídku a přestoupit do Zenitu.

15:45 Sunderland prý nabídl Leicesteru 7,5 milionu liber + bonusy za útočníka Leonarda Ullou. Lišky odmítly a černé kočky tím s celou ságou končí - více za hráče nenabídnou.

15:39 Watford po vlně nákupů začíná pročišťovat kádr, na půlroční hostování do Olympiakosu odchází obránce Juan Carlos Paredes

15:37 Avizovaný přesun Jordona Mutche se naplnil, 25letý středopolař opouští Crystal Palace a stráví zbytek sezóny na hostování v Readingu.

15:31 A další pravděpodobný přesun do Číny, útočník Odion Ighalo z Watfordu už údajně podstupuje zdravotní prohlídku v Changchun Yatai.

15:25 Zdá se, že čínské peníze zlákaly další hvězdu anglického fotbalu - do klubu Shandong Luneng má prý nakročeno záložník Cheick Tioté z Newcastlu.

15:13 33letý útočník Glenn Murray už se do Bournemouthu nevrátí. Hráč, který v létě odešel hostovat do Brightonu, se druholigovému celku upsal natrvalo. S novým zaměstnavatelem uzavřel smlouvu na 2,5 roku, Cherries za hráče vyinkasují asi 3 miliony liber.

15:07 Hlásíme přestup v rámci Premier League, Southampton získal na půlroční hostování brankáře Moueze Hassena. 21letý Francouz je kmenovým hráčem Nice a u svatých by měl krýt záda Fraseru Forsterovi.

15:02 Mourinho vyloučil také odchod Ashleyho Younga, ani ten prý letos Manchester United neopustí.

15:00 (Snad) dobrá zpráva pro fanoušky Manchesteru United, kouč José Mourinho potvrdil, že Wayne Rooney v klubu zůstane minimálně do léta. Nezapomínejme však, že v Číně se přestupové okno zavírá až na konci února, takže na případný přestup je pořád času dost.

14:57 West Ham se během dneška pokoušel získat útočníka Dembu Ba, ale senegalský střelec nakonec míří do Turecka - zbytek sezóny stráví na hostování v Besiktasi. Na svůj debut si ale počká, protože po vážném zranění bude ještě nejméně 3 týdny mimo hru.

14:54 Brankář Tim Krul se zřejmě co nevidět objeví v Premier League, Newcastle ukončil jeho hostování v Ajaxu a nejspíš nizozemského gólmana do konce sezóny vypůjčí Watfordu.

14:44 Čína? V třetiligovém Scunthorpe na ni neslyší. Za útočníka Kevina Van Veena mohl lídr třetí ligy dostat čtyři miliony liber, ale přestup zatrhl, jelikož útočí na postup.

14:39 Záložník Wolverhamptonu Joao Teixeira odchází na hostování do konce sezony do Nottinghamu Forest.

14:28 Útočník Borja Baston zatím ve Swansea velkou díru do světa neudělal, ale měl by ve velšském klubu dál zůstat, byť o něj projevil zájem Villarreal.

14:19 Další změny má v plánu Hull, do Wiganu mají na hostování do konce sezony zamířit Alex Bruce a James Weir, přijít má křídelník Max Gradel z Bournemouthu.

14:15 Záložník Adlene Guedioura si nakonec může vybrat, Watford přijal nabídku ve výši 3,5 milionu liber od Hullu i Middlesbrough.

14:06 Leicester pro zbytek sezony nepočítá s levým obráncem Callumem Elderem a poslal jej na hostování do konce sezony do Barnsley.

14:00 Za Crystal Palace už si v této sezoně zřejmě nezahraje záložník Jordon Mutch, vyřizuje se jeho hostování v druholigovém Readingu.

13:53 Southampton obdržel nabídky na Jaye Rodrigueze z West Bromwiche i Sunderlandu, ale Saints chtějí hráče udržet.

13:40 Křídelník Yanic Wildschut se patrně dočká odchodu z Wiganu, o který usiluje. Latics totiž přijali nabídku sedmi milionů liber z Norwiche.

13:34 Sunderland vylepšil svoji nabídku na útočníka Leonarda Ullou z Leicesteru City na 7,5 milionu liber.

13:23 Zvučnou posilu lanaří do boje o záchranu Hull, zájem totiž projevuje o portugalského křídelníka Naniho.

13:15 Aston Villa se podle informací Sky Sports dohodla s Brentfordem na přestupu útočníka Scotta Hogana k Villans za patnáct milionů liber.

13:07 Změny chystá QPR, Lazio Řím už souhlasilo s uvolněním Ravela Morrisona, na hostování do Lokomotivu Moskva by měl odejít Steven Caulker.

12:57 Útočník Ross McCormack by nakonec přece jen mohl opustit Aston Villu, stojí o něj Nottingham Forest.

12:47 Chelsea usilovala o příchod Jonathana Biabianyho, ale útočník Interu Milán nabídku odmítl.

12:29 Posily lanaří i druholigový Wigan, dotáhl do konce přestup brankáře Matta Gilkse z Glasgow Rangers, podle Sky Sports by mohl dorazit i bývalý křídelník Manchesteru United Gabriel Obertan.

12:25 Další očekávaný přesun dokončen, obránce Interu Milán Andrea Ranocchia pomůže v rámci hostování Hullu.

12:20 Záložník Gedion Zelalem odchází z Arsenalu, pro zbytek sezony bude hostovat v nizozemském Venlu.

12:07 Na Twitteru kolují zprávy o tom, že útočník Moussa Dembele je na cestě do Londýna k dotažení přestupu do Chelsea. Celtic Glasgow sice hráčův odlet potvrdil, nicméně za účelem vyšetření kolena.

11:55 Middlesbrough se nepodaří ulovit útočníka Jese Rodrigueze, hráč Paris SG dal přednost odchodu do Las Palmas.

11:45 O svém návratu do QPR jedná záložník Ravel Morrison, který patří Laziu Řím, ale s Hoops už několik dní trénuje, aby se dostal do kondice.

11:40 Zajímavý návrat se chystá v nižších soutěžích. Záložník Kevin Nolan už sice ukončil kariéru a stal se trenérem Notts County, ale klub ho dnes zaregistroval jako hráče a zařadil na soupisku.

11:31 Manchesteru City nevyjde příchod záložníka Stevena N´Zonziho, protože bývalá opora Stoke City podepsala nový kontrakt v Seville.

11:27 Vypadá to, že Ashley Young zůstane minimálně do léta v Manchesteru United, dopoledne absolvuje běžný trénink.

11:21 West Ham United na svém účtu na Twitteru naznačil, že talentovaný Reece Oxford patrně odejde na hostování do Readingu. Klub chtěl zpět i útočníka Dembu Ba, jenže hráč se stále zotavuje ze zranění.

11:16 Zkušený záložník Jordi Gomez opouští pro zbytek sezony Wigan Athletic a míří do Raya Vallecana.

11:10 Poslední den zimního přestupového období se uskuteční netradičně souběžně se sedmi zápasy Premier League, proto některé kluby čeká perný den. O posily výrazně usiluje například Southampton, mezi nimi je i útočník Manolo Gabbiadini. Chelsea by naopak mohla ztratit obránce Branislava Ivanoviče, který má namířeno do Zenitu Petrohrad.