Footballový boulevard – neděle 18.12.2016

Chelsea nabídne Realu Madrid 75 milionů liber za Jamese Rodrígueze, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 18.12.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Leicester City jeví zájem o brankáře Joea Harta, který patří Manchesteru City, ale momentálně hostuje v italském Turíně. (Sun on Sunday)


Útočník Zlatan Ibrahimović dostal lukrativní nabídku z Číny, ale rozhodl se ji odmítnout a raději ještě rok zůstane v Manchesteru United. (Mail on Sunday)

Trenér Pep Guardiola si vyhlédl novou posilu, rád by svůj Manchester City posílil o 23letého křídelníka Alexe Oxlade-Chamberlaina z Arsenalu. (Sun on Sunday)

„Kupte Juliana Draxlera,“ nabádá vedení Arsenalu záložník Mesut Özil. 23letý středopolař Wolfsburgu je s přestupem na Emirates spojovaný už několik let. (RMC Sport)

Everton je připravený prodat záložníka Rosse Barkleyho, aby měl dostatek finančních prostředků na příchody Memphise Depaye a Morgana Schneiderlina z Manchesteru United. (Sunday Express)

V lednu se nejspíš strhne bitka o útočníka Saida Berahina, zájem o střelce West Bromwiche mají Tottenham, Stoke a další dva kluby. (Sunday Star)

Křídelník James Rodríguez z Realu Madrid se ocitl v hledáčku Chelsea, která jím chce nahradit odcházejícího Oscara. Za kolumbijskou superstar prý londýnský celek zaplatí až 75 milionů liber. (Sunday Mirror)

Odchod Oscara z Chelsea je jasnou věcí, 25letý Brazilec už se dokonce rozloučil se svými spoluhráči. (ESPN)

Manchester United nabízí Benfice 38 milionů liber za obránce Victora Lindelofa. (Sunday Mirror)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Bývalý kouč anglické reprezentace Sam Allardyce se chce v příštím roce vrátit do práce, není dokonce vyloučeno, že opustí Anglii a vezme nabídku ze zahraničí. (Sunday People)

Arsenal je připravený porušit interní pravidla a nabídnout Alexisi Sánchezovi plat převyšující 200 000 liber týdně. (Mail on Sunday)

... A JEDNA NAKONEC


Útočník Wayne Rooney má prý ve smlouvě s Manchesterem United klauzuli, podle které nesmí přestoupit do jiného anglického celku. Není proto vyloučeno, že odejde spíše do Španělska nebo Itálie. (Liverpool Echo)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – sobota 17.12.2016