Footballový boulevard – sobota 17.12.2016

Chelsea si dělá zálusk na záložníka Marca Verrattiho z PSG, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 17.12.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Italský záložník Marco Verratti z PSG se stal hlavním přestupovým cílem Chelsea, londýnský celek se 24letého fotbalistu pokusí získat už v lednu. (Daily Mail)


Dalším středopolařem, který nejspíš zamíří na Stamford Bridge, je 22letý Tiemoué Bakayoko z Monaka. (Times)

Naopak odchod Oscara do Číny už je téměř hotovou věcí, Šanghaj SIPG za 25letého Brazilce pošle do Chelsea asi 60 milionů liber. (Times)

Manchester City prý v lednu nikoho nekoupí, kouč Pep Guardiola je se současným kádrem spokojený. (Daily Mirror)

Podle jiného zdroje však Citizens touží po Virgil van Dijkovi, 25letém obránci Southamptonu. (Daily Telegraph)

Van Dijk ale rozhodně nebude zadarmo, Saints si prý hráče cení na 50 milionů liber. (Evening Times)

Útočník Michy Batshuayi se nemůže prosadit do sestavy Chelsea, čehož chce využít West Ham a přivést 23letého střelce na půlroční hostování. (Sun)

Memphis Depay a Morgan Schneiderlin by měli už v zimě opustit Manchester United a zamířit do West Hamu. (Manchester Evening News)

Naopak útočník Simone Zaza tým kladivářů téměř určitě opustí a vrátí se v lednu do Juventusu. (Juvenews.eu)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Kdyby trenér David Moyes věděl, jak špatně je na tom Sunderland po finanční stránce, prý by možná nabídku od Black Cats odmítl. (Daily Star)

Moyes chce v lednu přivést nového záložníka a obránce, ale aby tak mohl učinit, nejdříve musí nějaké hráče prodat. (Chronicle)

Trenér Pep Guardiola se snaží pomoci Claudio Bravovi tím, že s chilským brankářem občas zajde na společnou snídani. (Daily Mirror)

... A JEDNA NAKONEC

Trenér Mark Hughes upozornil hráče Stoke, že je na Štědrý den čeká trénink, což prý někteří zahraniční fotbalisté přijali s velkým nepochopením a složili hlavu do dlaní. (Stoke Sentinel)


Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pátek 16.12.2016