Footballový boulevard – pondělí 12.12.2016

Manchester United nahání útočníka Edinsona Cavaniho z PSG, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 12.12.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United chce jako dlouhodobou náhradu za Zlatana Ibrahimoviče získat Edinsona Cavaniho z Paris Saint-Germain. (Daily Express)

Brankář Samir Handanovič možná opustí Inter Milán, v minulosti o něj měl zájem Manchester City. (Gazzetta dello Sport)

Trenér Manchesteru City Pepe Guardiola dostane v lednu dvacet milionů liber na náhradu za obránce Gaela Clichyho. (Daily Mail)

Trenér Stoke City Mark Hughes doufá, že se mu podaří podepsat obránce Bruna Martinse Indiho na trvalý přestup z Porta. (Daily Mirror)

Trenér Burnley Sean Dyche zůstává v klidu, přestože ostatní celky usilují o největší opory Clarets, zejména obránce Michaela Keana. (Lancashire Telegraph)

Aston Villa chce na hostování přivést pravého obránce Carla Jenkinsona z Arsenalu. (Birmingham Mail)

Celtic Glasgow pokročil ve snaze o příchod záložníka Jamese McCarthyho z Evertonu. (Daily Record)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Manchesteru United José Mourinho naordinoval hráčům trénink na první vánoční svátek odpoledne. (Sun)

Křídelník Alex Oxlade-Chamberlain popírá, že by vedl s Arsenalem jednání o nové smlouvě. Do konce současné mu zbývá rok a půl. (Daily Mirror)

Trenér anglické reprezentace Gareth Southgate chce přesvědčit sedmnáctiletého Bena Woodburna z Liverpoolu, aby hrál za národní tým Anglie a ne Walesu. (Sun)

…A JEDNA NAKONEC

Antonio Valencia se sice stal nejlepším hráčem Manchesteru United za měsíc listopad, ale klub mu zapomněl koupit trofej. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – neděle 11.12.2016