Footballový boulevard – neděle 11.12.2016

Chelsea hrozí odpočet ligových bodů, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 11.12.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City bedlivě sleduje výkony Pierre-Emericka Aubameyanga, na útočníka Borussie Dortmund se byl podívat i sportovní ředitel Txiki Begiristain. (Sun on Sunday)


Arsenal v lednu nabídne 30 milionů liber za Juliana Draxlera, 23letého záložníka Wolfsburgu. (Sunday Express)

Velké posily plánuje West Ham, kouč Slaven Bilić chce koupit brankáře Joea Harta a útočníka Daniela Sturridge. (Times, Sunday Telegraph)

Situace ohledně smlouvy záložníka Mesuta Özila v Arsenalu se snaží využít Manchester United, který o německého fotbalistu jeví zájem. Gunners kontrují tím, že vyzvídají dostupnost Jesseho Lingarda. (Sun on Sunday)

Záložník James McCarthy z Evertonu možná zamíří do West Bromwiche, Baggies za irského reprezentanta nabízejí 15 milionů liber. (Mail on Sunday)

Pokud by McCarthy skutečně odešel, našel si kouč Ronald Koeman adekvátní náhradu – Alana Dzagoeva z CSKA Moskva. (Liverpool Echo)

22letý křídelník Bruma z Galatasaraye Istanbul prý během léta komunikoval se svým krajanem Josém Mourinhem o možném přestupu do Manchesteru United. Z dohody však nakonec sešlo. (Fanatik)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Londýnské Chelsea hrozí odpočet bodů za to, že za posledních 19 měsíců byla už 5x obviněna z nedostatečné kontroly svých hráčů. Naposledy fotbalisté Blues „řádili“ v ligovém duelu proti Manchesteru City. (Sunday Mirror)

Jestliže kouč Diego Simeone v létě odejde z Atlétika Madrid, osloví španělský celek Mauricia Pochettina z Tottenhamu. (Sunday Mirror)

Trenér Jürgen Klopp prozradil, že mnohem raději s mladými hráči pracuje ve svém týmu, než aby je posílal na hostování do nižších soutěží. (Liverpool Echo)

... A JEDNA NAKONEC

Útočník Theo Walcott z Arsenalu v sobotu proti Stoke vstřelil svůj 10. gól v této sezóně, za který dostane skvělý vánoční dárek. Manželka mu totiž slíbila, že pokud do Vánoc stihne dát aspoň 10 branek, najde letos pod stromečkem luxusní kávovar. (Independent)


Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – sobota 10.12.2016