Footballový boulevard – sobota 10.12.2016

Javier „Chicharito“ Hernández se možná vrátí do Premier League, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 10.12.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Pokud by West Ham letos sestoupil do druhé ligy, může záložník Dimitri Payet klub opustit – za pouhých 15 milionů liber. (Times)


Liverpool a Tottenham zvažují nákup Javiera Hernándeze, útočníka Leverkusenu, který Premier League dobře zná ze svého dřívějšího působení v Manchesteru United. (Daily Mirror)

Agenti hráčů Arsenalu – Mesuta Özila a Alexise Sáncheze – spolupracují, aby pro své klienty společnými silami vyjednali co nejlepší smlouvy. (Daily Mail)

Kouč Arséne Wenger doufá, že navzdory těžkým jednáním Sánchez v Arsenalu zůstane. Dokonce věří, že by z něj mohla vyrůst podobná klubová ikona, jakou byl Thierry Henry. (Daily Telegraph)

Trenér Slaven Bilić odmítl spekulace, podle kterých jeho West Ham usiluje o Daniela Sturridge – anglického útočníka nechce kvůli jeho špatnému zdraví. (Daily Mirror)

Útočník Odion Ighalo nabádá vedení Watfordu, aby v zimě přivedlo z Chelsea záložníka Johna Obiho Mikela. (Goal)

Kouč Ronald Koeman chce v zimě posílit Everton minimálně o čtyři nové hráče, na druhou stranu počítá s tím, že pár fotbalistů Goodison Park opustí. (Liverpool Echo)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Brankář Claudio Bravo přiznává, že jeho výkony v dresu Manchesteru City nejsou optimální, a veřejnou kritiku chápe. Navíc mu pomáhá vyburcovat se k lepším výkonům. (Guardian)

Obránce Steve Cook z Bournemouthu označil brankáře Loriuse Kariuse za slabý článek Liverpoolu, což se ovšem vůbec nelíbí kouči Jürgenu Kloppovi. Cook by podle něj měl prokázat větší respekt. (Liverpool Echo)

Záložník Andrea Pirlo navštívil tréninkové centrum Chelsea, ale žádný senzační přestup se prý nekoná. Pirlo šel jen pozdravit svého bývalého kouče Antonia Conteho. (Twitter)

... A JEDNA NAKONEC

Švýcarský záložník Xherdan Shaqiri přiznal, že velkou část své výplaty, kterou mu Stoke posílá na účet, utratí za boty. Prý má doma celou místnost plnou bot. (Sun)


Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pátek 9.12.2016