Footballový boulevard – pátek 9.12.2016

Paris Saint-Germain zvažuje příchod Dele Alliho, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 9.12.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Francouzský Paris Saint-Germain možná v létě nabídne Tottenhamu až 50 milionů liber za záložníka Dele Alliho. (Daily Mirror)

Everton se v lednu pokusí přivést křídelníka Demaraie Graye z Leicesteru City, protože kvůli zranění přišel možná až na rok o Yannicka Bolasieho. (Daily Mirror)

V hledáčku Evertonu je nadále také Memphis Depay z Manchesteru United a útočník Manolo Gabbiadini z Neapole. (Sun)

O křídelníka Ashleyho Younga z Manchesteru United stojí Watford, West Bromwich, Swansea a Everton. (Manchester Evening Post)

Valencia uvažuje o příchodu útočníka Simona Zazy na hostování, hráč momentálně působí ve West Hamu, ale patří Juventusu Turín. (ESPN)

[break]
Sedmnáctiletý útočník Monaka Kylian Mbappe zajímá Arsenal, Manchester United, Manchester City, Tottenham i West Ham. (HITC)

Chelsea v lednu nepustí obránce Branislava Ivanoviče, přestože o něj stojí Juventus Turín. (Bleacher Report)

Valencia odmítá Manchesteru City zaplatit patnáct milionů liber za přestup obránce Eliaquima Mangaly. (Sun)

Útočník Leonardo Ulloa z Leicesteru City je sice v hledáčku Sunderlandu, ale je připraven odejít i do Číny. (Sunderland Echo)

Chelsea soupeří s Juventusem Turín a Tottenhamem o devatenáctiletého záložníka Francka Kessieho z Atalanty. (Daily Star)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Předseda Swansea Huw Jenkins tvrdí, že trenér týmu Bob Bradley má své místo jisté. (Talksport)

Trenér New Yorku Red Bulls Patrick Vieria vyjádřil své zklamání nad tím, že mu trenérskou šanci nenabídl Arsenal, kde dělal kapitána. (RMC)

Football League nabídne anglickým klubům odměny za to, když budou víc využívat vlastní odchovance. (Daily Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Sunderland se může dostat v lednu do velkých problémů, protože na Africký pohár národů mohou odjet střední obránci Papy Djilobodji ze Senegalu a Lamine Koné z Pobřeží Slonoviny. Na místě stopera by zbyl jen John O´Shea. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 8.12.2016