Footballový boulevard – úterý 6.12.2016

Manchester City lanaří útočníka Alexise Sáncheze z Arsenalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 6.12.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City zvažuje, že za deset milionů liber prodá brankáře Joea Harta, ale ne jinému klubu v Premier League. (Sun)

Juventus Turín patrně porazí Arsenal a Chelsea v boji o záložníka Corentina Tolissa z Lyonu. (Talksport)

Liverpool je největší favorit na příchod záložníka Geoffreyho Kondogbii z Interu Milán. (Metro)

Southampton patrně bude mít potíže s udržením obránce José Fonteho, o kterého má zájem Manchester United. Klub se s Portugalcem nemůže dohodnout na nové smlouvě. (MaisFutbol)

Útočník Pierre-Emerick Aubameyang připustil, že v létě může odejít z Dortmundu. Zájem o něj jeví Real Madrid a Manchester City. (Manchester Evening News)

Německý obránce Mats Hummels potvrdil, že byl blízko přestupu z Dortmundu do Manchesteru United. (Daily Mail)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger prý nebude v lednu usilovat o příchod nových posil. (Daily Telegraph)

Evertonu zřejmě nevyjde příchod záložníka Kevina Strootmana, protože hráč podepíše novou smlouvu s AS Řím. (Calciomercato)

West Bromwich ztratil zájem o obránce Mamadou Sakha z Liverpoolu. (ESPN)

Jelikož Sunderland přišel až do konce sezony o Duncana Watmora, poohlédne se v lednu po útočných posilách. (Daily Mail)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Alexis Sánchez i Mesut Özil požadují od Arsenalu kontrakty s příjmem vyšší než má Paul Pogba v Manchesteru United, tedy 290 tisíc liber týdně, ale vedení Gunners nepůjde přes hranici 200 tisíc. (Evening Standard)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger věří, že pro Sáncheze a Özila by měly být hodnotnější než peníze klubové ambice a hodnoty. (Guardian)

Trenér Manchesteru City Pepe Guardiola už údajně hovořil se Sánchezem o možném přestupu k Citizens. (Metro)

Chelsea zřejmě obdrží rekordní pokutu za to, že neudržela své hráče v klidu v závěru vypjatého duelu s Manchesterem City. (Times)

Obránce Toby Alderweireld má ve smlouvě s Tottenhamem výkupní klauzuli ve výši 25 milionů liber. (Le Soir)

Syn trenéra Diega Simeoneho tvrdí, že jeho otec by při odchodu z Atlétika Madrid upřednostnil Inter Milán před Arsenalem. (Daily Mirror)

Jen pár týdnů po příchodu trenéra Boba Bradleyho do Swansea je údajně Američanovo místo v ohrožení. (Daily Telegraph)

Bývalý záložník Manchesteru United Paul Scholes usilovně studuje, aby mohl brzy odstartovat svoji trenérskou kariéru. (Sun)

Arsenal a Manchester United patrně mohou zapomenout na příchod útočníka Andrey Belottiho, který má v nové smlouvě s Turínem výkupní klauzuli 84 milionů liber. (Talksport)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp vzal své svěřence na dvoudenní výlet do Barcelony, kde se rovněž podívají na zápas domácích s Borussií Mönchengladbach v Lize mistrů. (Liverpool Echo)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pondělí 5.12.2016