Footballový boulevard – neděle 4.12.2016

Arsenal chystá nabídku na Cesca Fabregase z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 4.12.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Everton plánuje „vykrást“ kádr Manchesteru United, z týmu Josého Mourinha chce na Goodison Park přivést útočníka Wayna Rooneyho i křídelníka Memphise Depaye. (Sunday Express)


United možná prodají i francouzského útočníka Anthonyho Martiala, o kterého jeví zájem Real Madrid a Barcelona. V případě Realu by mohlo jít o výměnný obchod – Martial za Jamese Rodrígueze. (Sun on Sunday)

O odchodu z Old Trafford uvažuje také křídelník Ashley Young, 31letý fotbalista uvízl v hledáčku Evertonu, West Bromwiche, Watfordu či Swansea. (ESPN)

Arsenal chystá nabídku na záložníka Cesca Fabregase z Chelsea, který pod novým koučem Antoniem Contem vypadl ze základní sestavy Blues a případnému návratu na Emirates by se tak nejspíš nebránil. (Sunday Express)

18letý záložník Christian Pulisic z Borussie Dortmund je na roztrhání, intenzivní zájem o něj jeví Liverpool a nově také francouzské PSG. (Bild)

Německý obránce Nicklas Süle zřejmě v Hoffenheimu dlouho nezůstane, o 21letého beka se uchází Chelsea, Liverpool nebo Bayern Mnichov. (Daily Star Sunday)

Útočník Aleksandar Mitrović z Newcastlu možná už od ledna bude hrát Premier League, zájem o něj jeví Crystal Palace a West Ham. (Daily Star Sunday)

Zajímavý leden čeká obránce Virgila van Dijka ze Southamptonu, o jeho služby na dálku bojují Everton, Manchester United i Manchester City. (Sunday Mirror)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

23letý záložník Jesse Lingard dostal od Manchesteru United nabídku na prodloužení smlouvy, ale hráči se údajně nelíbí plat 60 000 liber týdně – chtěl by pobírat více. (Sunday Mirror)


Záložník Santi Cazorla možná co nevidět odejde z Arsenalu, kouč Arséne Wenger totiž ještě neví, zda španělskému reprezentantovi nabídne novou smlouvu. (London Evening Standard)

Trenér anglické reprezentace Gareth Southgate zkusí přemluvit Wilfrieda Zahu, aby reprezentoval Anglii – a nikoliv Pobřeží Slonoviny. (Sunday Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC


Záložník Paul Pogba popsal svůj letní přestup z Juventusu do Manchesteru United jako „návrat domů po letní dovolené“. (Sky Sports)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – sobota 3.12.2016