Footballový boulevard – sobota 3.12.2016

West Ham chce koupit Daniela Sturridge, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 3.12.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Arsenal se v lednu pokusí získat 29letého Dimitriho Payeta, ofenzivního záložníka West Hamu. (Sun)


Záložník Mesut Özil vyvrátil spekulace, podle kterých by měl opustit Arsenal a vrátit se zpět do Realu Madrid. (Marca)

Leicester se domluvil s Genkem na přestupu nigerijského záložníka Wilfreda Ndidiho, za 19letého fotbalistu úřadující mistr Anglie zaplatí 15 milionů liber. (Guardian)

AS Řím je blízko dohodě s Manchesterem United ohledně křídelníka Memphise Depaye, nizozemský reprezentant nejspíš zamíří do Říma na půlroční hostování. (Corriere dello Sport)

West Ham chystá překvapivou nabídku na útočníka Daniela Sturridge z Liverpoolu, který se vinou věčných zranění nemůže na Anfieldu trvale prosadit. (Daily Star)

Kdo však v zimě z Liverpoolu odejde téměř určitě, to je francouzský obránce Mamadou Sakho. Kouč Jürgen Kopp potvrdil, že s 26letý bekem nepočítá. (Daily Mirror)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Pokud Crystal Palace v sobotu prohrají se Southamptonem, dostane kouč Alan Pardew výpověď a na lavičku Eagles usedne Sam Allardyce, bývalý trenér anglické reprezentace. (Telegraph)


Podle kouče Arséna Wengera potrvá West Hamu roky, než se usadí na Olympijském stadionu a bude se na něm cítit jako doma. (Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC

Ryan Giggs přiznal, že po prohraném finále Ligy mistrů v roce 2009 byl natolik frustrovaný, že málem ukončil kariéru. Manchester United tehdy prohrál s Barcelonou. (Telegraph)


Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pátek 2.12.2016