Footballový boulevard – neděle 27.11.2016

Chelsea a Manchester United svedou souboj o podpis Jamese Rodrígueze, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 27.11.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United jeví zájem o křídelníka Dimitriho Payeta, West Ham však za francouzského reprezentanta požaduje minimálně 35 milionů liber. (Sunday Mirror)


Věčná zranění obránce Vincenta Kompanyho přinutila kouče Pepa Guardiolu k tomu, aby začal do zadních řad Manchesteru City shánět náhradu. A už jednu našel – Virgila van Dijka ze Southamptonu. (Daily Star Sunday)

Francouzské PSG nabízí Liverpoolu 40 milionů liber za záložníka Adama Lallanu, samotnému hráči pak chystá lukrativní smlouvu s platem 200 000 liber týdně. (Sun on Sunday)

Manchester United a Chelsea spolu na dálku svedou souboj o Jamese Rodrígueze, kolumbijského středopolaře Realu Madrid. (Sunday Express)

21letý křídelník Gelson Martins ze Sportingu Lisabon zaujal pozornost Manchesteru City, skautům se líbil hráčův výkon v utkání Ligy mistrů proti Realu Madrid. (Sunday Express)

Naopak Pierre-Emerick Aubameyang nejspíš do Manchesteru City nepůjde, protože prý miluje fanoušky Borussie Dortmund a nedovede představit, že by je opustil. (Sun on Sunday)

Brankář Thibaut Courtois dostal od Chelsea nabídku na prodloužení smlouvy o další 2 roky, belgický gólman ale zvažuje, že ji odmítne a raději odejde do Realu Madrid. (Sun on Sunday)

Podle Harryho Redknappa musí Chelsea v lednu koupit dva nové hráče, aby si udržela šanci na zisk ligového titulu. (Metro)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Liverpool čelí nepříjemné situaci, o jeho kouče Jürgena Kloppa se totiž intenzivně zajímá Bayern Mnichov. Bavorský gigant není spokojený s dosavadním působením Carla Ancelottiho a už za něj hledá náhradu. (Sunday Mirror)


Už během příštího týdne by měla Fotbalová asociace oficiálně oznámit jméno nového kouče anglické reprezentace, podle všeho tuto práci dostane Gareth Southgate. (Mail on Sunday)

Kouč Rafael Benítez je ochoten pomoci Stevenu Gerrardovi do pozice trenéra jakkoliv to bude možné, prý mu kdykoliv dá radu nebo přednášku. (Liverpool Echo)

... A JEDNA NAKONEC


Televizní stanice NBC, která natáčí dokumentární pořad „Fly on the wall“ o zákulisí různých sportů, si pro mapování fotbalu vybrala Watford. Kouč Walter Mazzarri vyšel televizi vstříc a nechal ji nahlédnout pod pokličku klubu s jednou jedinou výjimkou – filmaři nesmí vstoupit do hráčské kabiny. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – sobota 26.11.2016