Footballový boulevard – sobota 26.11.2016

Manchester United touží po Willianovi z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 26.11.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United chce v lednu přivést křídelníka Williana z Chelsea, který patří mezi oblíbence kouče Josého Mourinha. (Daily Star)


Portugalský kouč zároveň přes média upozornil Anthonyho Martiala, že pokud v nejbližších týdnech nezlepší své výkony, může to pro něj znamenat konec kariéry na Old Trafford. (Daily Mail)

Srbský obránce Branislav Ivanović možná po osmi letech opustí Chelsea, zájem o 32letého beka jeví Barcelona. (Goal)

Ivanoviće v Chelsea nejspíš nahradí o 3 roky mladší krajan, kouč Antonio Conte si ve Florentině vyhlédl obránce Nenada Tomoviće. Italskému stratégovi se líbí také záložník Milan Badelj. (Calciomercato.com)

Dny brankáře Adriána v dresu West Hamu jsou nejspíš sečteny, kouč Slaven Bilić údajně hledá novou gólmanskou jedničku. (Daily Mail)

Vedení Stoke hodlá v lednu koupit útočníka Saida Berahina z West Bromwiche a dokonce věří tomu, že postačí nabídka ve výši 12 milionů liber. V létě přitom Baggies odmítli i o 8 milionů více. (Sun)

Kouč Tony Pulis jakoby však s odchodem Berahina počítal, vyhlédl si v Southamptonu útočníka Jay Rodrigueze. (Daily Telegraph)

Trenér David Moyes přiznal, že pokud v lednu přijde dobrá nabídka na brankáře Jordana Pickforda, zřejmě ho Sunderland prodá. (Daily Mail)

Žádné rozpaky – kouč Ronald Koeman klidně Everton posílí o hráče ze svého bývalého klubu Southamptonu, pokud nazná, že je to potřeba. (Daily Star)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Fotbalová asociace nepotrestá Wayna Rooneyho za to, že během posledního reprezentačního srazu navštívil svatbu, na které se údajně opil. Rooney tak dál zůstává kapitánem Albionu. (Daily Mirror)

Druholigový německý klub Mnichov 1860 chce na svou lavičku dosadit bývalé kouče Chelsea – údajně oslovil Roberta Di Mattea a Avrama Granta. (Bild)

„Jeden z nejlepších hráčů, se kterým jsem kdy hrál. Jeden z nejlepších hráčů, proti kterým jsem kdy hrál. Jeden z nejlepších hráčů, kterého jsem kdy viděl. Užij si dovolenou, Stevie!“ Útočník Wayne Rooney prostřednictvím Twitteru vysekl poklonu končícímu Stevenu Gerrardovi. (Instagram)

... A JEDNA NAKONEC

Majitel Liverpoolu John W Henry si udělal malou radost – jachtou za 68 milionů liber, na které má vlastní bazén, lázně, posilovnu i heliport. (Liverpool Echo)


Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pátek 25.11.2016