Footballový boulevard – středa 23.11.2016

Útočník Daniel Sturridge by mohl přestoupit do Southamptonu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 23.11.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Manchesteru United José Mourinho chce v lednu přivést dva defenzivní fotbalisty – zadáka Virgila van Dijka ze Southamptonu a univerzála Davida Alabu z Bayernu Mnichov. (Daily Mirror)

Southampton zvažuje příchod útočníka Daniela Sturridge z Liverpoolu na hostování s opcí na následný přestup za 25 milionů liber. (Daily Express)

Trenér Barcelony Luis Enrique popřel fámy o odchodu útočníka Lionela Messiho do Barcelony. (Guardian)

V hledáčku West Hamu se ocitl útočník Juventusu Turín a chorvatské reprezentace Mario Mandžukič. (Sun)

Arsenal, Chelsea, Manchester United i Manchester City se zajímají o obránce Mattiu Caldaru z Atalanty. (Daily Star)

Leicester City nabídl Genku 16 milionů liber za nigerijského záložníka Wilfreda Ndidiho. (Daily Mirror)

Obránce Manchesteru City Jason Denayer chce natrvalo přestoupit do Sunderlandu, což by mohlo Black Cats přijít až na deset milionů liber. (Sun)

Chelsea je momentálně favorit na příchod sedmnáctiletého útočníka Alexandera Isaka z AIK Stockholm. (ESPN)

Chelsea se zatím nemůže dohodnout na nové smlouvě s devatenáctiletým útočníkem Dominicem Solankem, což přitahuje pozornost dalších klubů. (Sun)

V hlasování fanoušků Evertonu vyhrál soutěž o vytouženou posilu křídelník Memphis Depay z Manchesteru United. (Liverpool Echo)

Obránce Marc Muniesa ve Stoke City příliš nehraje a v lednu je připraven klub opustit. (Stoke Sentinel)

Arsenal, Manchester United, Manchester City, Liverpool a Chelsea lanaří teprve třináctiletého záložníka Hannibala Mejbriho z Clairefontaine. (Daily Star)

Bývalý útočníka Newcastlu Micky Quinn míní, že Liverpool v případě příchodu obránce Virgila van Dijka ze Southamptonu vyhraje Premier League. (Talksport)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Crystal Palace Alan Pardew se domnívá, že i přes nepřesvědčivé výsledky není v ohrožení ztráty práce. (London Evening Standard)

Chelsea chce ve svém trenérském týmu udržet Steva Hollanda, kterého lanaří k anglické reprezentaci možný nový trenér Gareth Southgate. (Daily Mail)

Záložník Steven Gerrard pravděpodobně po odchodu z LA Galaxy ještě bude pokračovat v hráčské kariéře, do Liverpoolu se jako trenér vrátí až v létě. (Bleacher Report)

Trenér Melbourne Victory v australské lize odhaduje šanci na příchod Gerrarda na jednu k milionu. (ESPN)

Trenér Chelsea Antonio Conte nechápe, jak mohl být záložník Victor Moses tolik nedoceněný. (Daily Mirror)

Podle trenéra Arsena Wengera má Arsenal za poslední roky největší šanci uspět v Lize mistrů. (Daily Telegraph)

Bratr a agent útočníka Fernanda Llorenteho ze Swansea tvrdí, že pro Španěla byl příchod nového trenéra Boba Bradleyho fatální. (Daily Star)

Novým trenérem Charltonu by se mohl ještě tento týden stát bývalý boss MK Dons Karl Robinson. (London Evening Standard)

Útočník Hal Robson-Kanu prozradil, že podpis smlouvy ve West Bromwichi mu poradil bývalý nigerijský forvard Nwankwo Kanu. (Wales Online)

Brankář David Ospina tvrdí, že ho baví soutěžit s Petrem Čechem o místo jedničky v Arsenalu. (Four Four Two)

Obránce Joela Matipa srovnávají v Liverpoolu s legendárním Alanem Hansenem, ale letní posila Reds o něm nikdy neslyšela. (Liverpool Echo)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Legenda Southamptonu Matt Le Tissier vzpomínal, jak klub kdysi přivedl údajného bratrance hvězdného George Weaha, ten ale skoro neuměl běhat a na hřišti se pohyboval jako „Bambi na ledě“. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – úterý 22.11.2016