Footballový boulevard – úterý 22.11.2016

Trenér Alan Pardew může dostat v Crystal Palace vyhazov, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 22.11.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool se pokusí ze Southamptonu přivést obránce Virgila van Dijka a záložníka Sama McQueena. Oba hráči mohou dohromady stát až 40 milionů liber. (Daily Star)

Liverpool a Tottenham se přetahují o devatenáctiletého záložníka Anteho Čoriče z Dinama Záhřeb. (Squawka)

Leicester City nabídl Genku 15,5 milionu liber za devatenáctiletého nigerijského záložníka Wilfreda Ndidiho. (Het Laatste Nieuws)

Arsenal zvyšuje svůj zájem o sedmnáctiletého obránce Joshe Tymona z Hullu, který je i v hledáčku Evertonu a Liverpoolu. (ESPN)

Španělská Valencie by ráda přivedla na hostování útočníka Simona Zazu z West Hamu. (Daily Express)

Chelsea, Manchester City i Manchester United budou v úterý v Lize mistrů sledovat křídelníka Gelsona Martinse ze Sportingu Lisabon. (Sun)

Křídelník Swansea City Modou Barrow se stal předmětem zájmu Leicesteru City a Southamptonu. (Daily Mirror)

Útočník Nahki Wells odmítl prodloužit kontrakt v Huddersfieldu, klub za něj v lednu bude požadovat osm milionů liber. (Daily Telegraph)

Útočníka Watfordu Jeroma Sinclaira chtějí získat Brighton, Bristol City, Norwich, Wolves a Brentford. (Watford Observer)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Pokud Crystal Palace nevyhraje v sobotu nad Swansea, může dostat trenér Alan Pardew vyhazov. Nahradit jej mohou Sam Allardyce, případně Chris Coleman. (Sun)

Bývalý anglický reprezentant Steven Gerrard odmítl možnost vést jako trenér MK Dons a chce se jako kouč vrátit do Liverpoolu. (Daily Mirror)

Budoucnost trenéra West Hamu Slavena Biliče je po mizerném startu do sezony nejistá, nahradit je mohou Eddie Howe, Roberto Mancini, Rudi Garcia či Rafael Benítez. (Daily Telegraph)

Opory Arsenalu Mesut Özil a Alexis Sánchez požadují v nových smlouvách plat okolo 200 tisíc liber týdně. (London Evening Standard)

Sánchez dostane od trenéra Arsenalu Arsena Wengera zimní volno, aby byl fit na závěr sezony. (Daily Mail)

Trenér Manchesteru United José Mourinho si dělá starosti s psychickým rozpoložením útočníka Anthonyho Martiala, který letos dal jediný gól. (Daily Telegraph)

Mourinho nepostavil do zápasu s Arsenalem ani záložníka Henricha Mchitarjana, protože hráč by prý měl problém s tlakem, který zápas přináší. (Times)

Záložník Michael Carrick dostane v Manchesteru United smlouvu ještě na jeden rok. (Daily Mail)

Bývalý trenér Cardiffu Paul Trollope se už potřetí v kariéře může sejít na lavičce s Chrisem Hughtonem, jemuž má asistovat v Brightonu. (Argus)

Legenda Nottinghamu Kenny Burns tvrdí, že k prodeji klubu musí dojít co nejdřív, aby neodešel hvězdný útočník Brit Assombalonga. (Nottingham Post)

Bývalý záložník Lee Bowyer se chce stát novým trenérem Charltonu Athletic. (Talksport)

Třetiligový celek Bury obdržel po odchodu Davida Flitcrofta přes 70 žádostí o práci. (Bury Times)

[break]
…A PÁR NAKONEC

Brankář Birminghamu City Tomasz Kuszczak si v duelu proti Bristolu City už popáté v kariéře zlomil nos. (Birmingham Mail)

Před švédským národním stadionem ve Stockholmu by měla stát přes dva a půl metru vysoká socha útočníka Manchesteru United Zlatana Ibrahimoviče. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pondělí 21.11.2016