Footballový boulevard – úterý 15.11.2016

West Ham a Stoke City usilují o útočníka Daniela Sturridge z Liverpoolu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 15.11.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Daniel Sturridge by mohl v zimě opustit Liverpool, West Ham a Stoke City za něj plánují nabídnout až 28 milionů liber. (Daily Mirror)

Útočníka Wayna Rooneyho z Manchesteru United by rád získal nový tým MLS z Los Angeles. (Daily Star)

Inter Milán se zajímá hned o čtyři hráče Manchesteru United – Memphise Depaye, Daleyho Blinda, Matteu Darmiana a Chrise Smallinga. (Daily Mail)

Křídelník Memphis Depay se nebrání lednovému odchodu z Manchesteru United do Evertonu. (Daily Mail)

Přestupovou prioritou West Hamu je pro leden kapitán Watfordu Troy Deeney. (Daily Mirror)

Real Madrid zvažuje, že z Manchesteru United vykoupí za 52 milionů liber brankáře Davida de Geu. (Marca)

Lionel Messi údajně neprodlouží smlouvu v Barceloně a příští léto jej koupí Manchester City. (Marca)

Barcelona ovšem tvrdí, že fámy deníku Marca o Messiho smlouvě jsou jen odveta za to, že zástupci klubu nepřišli na předávání cen deníku. (Sport)

Pokud chce Sunderland koupit útočníka Leonarda Ullou, musí Leicesteru City zaplatit přes deset milionů liber. (Daily Telegraph)

Hull zvažuje příchod záložníka Ravela Morrisona z Lazia Řím, který je k dispozici za 600 tisíc liber. (Sun)

Íránský forvard Sardar Azmoun je sice v hledáčku Liverpoolu, ale podle svého agenta nemíní opustit ruský Rostov. (Liverpool Echo)

West Ham by mohl v lednu koupit křídelníka Brumu z Galatasaraye Istanbul, zájem ale má i Tottenham. (Fanatik)

Útočník Jordan Rhodes v Middlesbrough příliš nehraje a s trenérem Aitorem Karankou už jedná o své budoucnosti. (Daily Star)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Fotbalová asociace nabídne trenérovi Garethu Southgatovi kontrakt s ročním příjmem jeden milion liber, což je o polovinu méně, než u anglické reprezentace měl pobírat Sam Allardyce. (Times)

Podle jiných zdrojů dostane Southgate smlouvu do roku 2020 s ročním příjmem jeden a půl milionu liber. (Daily Telegraph)

V základní sestavě anglické reprezentace v přátelském zápase proti Španělsku bude i Jamie Vardy z Leicesteru City. (Daily Express)

Útočník Harry Kane si díky nové smlouvě s Tottenhamem vydělá stejně jako další špičkoví útočníci v Premier League. (ESPN)

Gary Neville do své ideální jedenáctky Manchesteru United nezahrnul útočníky Wayna Rooneyho a Zlatana Ibrahimoviče. (Sun)

Pokud se Frank Lampard rozhodne ukončit hráčskou kariéru, nabídne mu Chelsea některou z pozic v klubu. (Guardian)

Útočník Alexis Sánchez nastoupí za Chile proti Uruguayi, i když se to nelíbí trenérovi Arsenalu Arsenu Wengerovi. (Guardian)

Záložník Dušan Tadič si v duelu srbské reprezentace zlomil nos a za Southampton nastoupí proti Liverpoolu s ochrannou maskou. (Daily Echo)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Syn bývalého záložníka Arsenalu Roberta Pirese dělá kapitána týmu Gunners do devíti let, i když do klubu přišel teprve před měsícem. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pondělí 14.11.2016