Footballový boulevard – sobota 12.11.2016

Manchester United jeví zájem o obránce Victora Lindelöfa, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 12.11.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea nechce, aby útočník Diego Costa odešel zpět do Atlétika Madrid, a chystá pro španělského kanonýra velmi lukrativní kontrakt. (Daily Mirror)


Podobně se musí zachovat Liverpool v případě záložníka Philippa Coutinha, jinak hrozí, že brazilský kouzelník odejde do Barcelony. (Liverpool Echo)

Švédský obránce Victor Lindelöf z Benfiky zaujal pozornost Manchesteru United, ďáblové jsou připraveni za 22letého hráče zaplatit až 26 milionů liber. (Daily Star)

Naopak záložník Bastian Schweinsteiger plánuje Old Trafford opustit, zkušený Němec by rád už v lednu zamířil do americké MLS. (Squawka)

Sunderland měl prý možnost v létě získat brankáře Joea Harta z Manchesteru City, ale kouč David Moyes ho odmítl, aby nezpomalil rozvoj mladého gólmana Jordana Pickforda. (The Shields Gazette)

Obránce Juan Carlos Paredes zatím ve Watfordu příliš nehraje, není proto vyloučeno, že už v zimě klub opustí. O ekvádorského fotbalistu jeví zájem řada týmů z celé Evropy. (Watford Observer)

Newcastle nehodlá prodávat svého útočníka Aleksandara Mitroviće, ačkoliv o něj jeví intenzivní zájem italská Neapol. (Northern Echo)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Kouč Gareth Southgate po páteční výhře Anglie nad Skotskem dostane u národního týmu stálou práci, o tom podle deníku Independent není žádných pochyb. (Independent)

Kariéra brankáře Shay Givena ze Stoke možná uvadá, ale fanoušci na něj rozhodně nezapomněli. Podle aktuálních statistik internetového vyhledávače Bing je Given v letošní sezóně nejvyhledávanějším ze všech hráčů Premier League. (Sentinel)

... A JEDNA NAKONEC


Fanoušci skotské reprezentace před pátečním duelem proti Anglii škádlili svého soupeře, když se hromadně sešli před islandským supermarketem a předváděli „zahřmění“ – chorál, který tolik proslavil islandské fanoušky na letním EURU ve Francii, kde Island v osmifinále Anglii vyřadil. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard – pátek 11.11.2016