Footballový boulevard – neděle 23.10.2016

Bayern Mnichov nabídne 65 milionů liber za Romela Lukakua, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 23.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Jürgen Klopp prohlásil, že záložník Steven Gerrard bude v Liverpoolu „vždycky vítaný“, čímž přiživil spekulace, podle kterých se anglický fotbalista po skončení letošní sezóny MLS vrátí na Anfield. (Observer)


Manchester City hodlá Chelsea nabídnout 20 milionů liber za záložníka Cesca Fabregase, který se díky společnému působení v Barceloně dobře zná s koučem Pepem Guardiolou. (Sun on Sunday)

Bayern Mnichov chystá nabídku ve výši 65 milionů liber na belgického útočníka Romela Lukakua z Evertonu. (Sun on Sunday)

To Garetha Balea z Realu Madrid zřejmě nikdo nikdy nevykoupí, protože velšský křídelník je blízko podpisu nové smlouvy, která stanovuje hráčovu výkupní klauzuli na astronomických 420 milionů liber. (Sunday Express)

Podle někdejšího záložníka Jamieho Redknappa je téměř vyloučeno, že by se záložník Jack Wilshere ještě někdy vrátil do Arsenalu. 24letý anglický středopolař tuto sezónu tráví na hostování v Bournemouthu. (Sky Sports)

Trenér Sven-Göran Eriksson, který momentálně trénuje v čínské lize, chce do tamní soutěže přivést útočníka Wayna Rooneyho z Manchesteru United. (Sunday Mirror)

22letý útočník Vincent Janssen přiznal, že před letním přestupem z AZ Alkmaaru do Tottenhamu mluvil s Ruudem van Nistelrooyem a konzultovat s ním, zda přestup bude správným krokem. (Helden)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Rudi García, který ve čtvrtek oficiálně převzal fotbalisty Marseille, prý dostal nabídku také z West Hamu, kde měl nahradit Slavena Biliće. Nabídku však odmítl. (L´Equipe)

Vedení Arsenalu zvažuje odebrání ročních permanentek těm fanouškům, kteří poté na zápasy nechodí. Pak jsou totiž na stadionu Emirates prázdná místa, přičemž pro ty, kteří by na fotbal šli, už nezbývají lístky. (Sunday Telegraph)

Kouč Pep Guardiola pohrozil hráčům Manchesteru City, že pokud na trénincích nebudou makat na 100 %, okamžitě je vyřadí z kádru a nahradí mladíky z akademie. Španělský kouč dlouhodobě není spokojený s věkovým průměrem svého týmu a v lednu hodlá nakupovat mladou krev – podobně jako to v létě udělal v případech Leroye Saného a Johna Stonese. (Mail on Sunday)

... A JEDNA NAKONEC

Mladíci Manchesteru United – Marcus Rashford a Jesse Lingard – si před nedělním zápasem proti Chelsea nacvičili zajímavou choreografii: originální způsob, jakým si budou podávat ruce. (Sun on Sunday)


Pozn.: 1 libra = přibližně 30 korun

Footballový boulevard – sobota 22.10.2016