Footballový boulevard – sobota 22.10.2016

Liverpool zaplatí přes 44 milionů liber za Inakiho Williamse z Athletica Bilbao, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 22.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Veškeré spekulace o návratu Cristiana Ronalda do Premier League berou za své: portugalský útočník se totiž domluvil s Realem Madrid na nové smlouvě v hodnotě 18,5 milionu liber čistého ročně, která by jej měla na San Bernabeu udržet až do roku 2021. (Daily Mirror)


22letý útočník Inaki Williams z Athletica Bilbao natolik zaujal pozornost Liverpoolu, že anglický celek je ochotný za hráče zaplatit požadovaných 44,6 milionů liber. (Sun)

Trenér Antonio Conte z Chelsea během svého působení v Juventusu trénoval Paula Pogbu a tvrdí, že francouzský středopolař o návratu do Manchesteru United dlouhodobě snil. (Manchester Evening News)

Pravý obránce Fabinho z Monaka byl v poslední době spojovaný hlavně s přestupem do Manchesteru United, ale nově se o 22letého beka začal zajímat také Manchester City. (Sun)

Trenér Pep Guardiola odmítl spekulace, podle kterých je obránce Vincent Kompany na odchodu z Manchesteru City. Zatím prý hráče nenasazuje hlavně proto, že se musí po sérii zranění dostat do psychické pohody. (Guardian)

Podle kouče Marka Hughese udělal Stoke skvělý obchod, když v létě za 13 milionů liber koupil záložníka Joe Allena z Liverpoolu. Hughes dokonce nechápe, proč Reds velšského středopolaře vůbec pouštěli. (Daily Star)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Záložník John Obi Mikel varuje své spoluhráče z Chelsea, aby se před nedělním zápasem proti Manchesteru United nenechali uchlácholit lichotkami kouče soupeře Josého Mourinha. Mikel dobře ví, o čem mluví, protože podobnou situaci zažil – v roce 2010 Chelsea nastoupila proti Interu Milán, na jehož lavičce tehdy Mourinho seděl. A prohrála. (London Evening Standard)


Jestliže Sunderland letos sestoupí z Premier League, sníží vedení klubu platy všech hráčů o 50 %.(Daily Mail)

Kouč Jürgen Klopp z Liverpoolu přiznal, že jeho svěřenec Daniel Sturridge prožívá těžké období, ale to nic nemění na tom, že jde o „výjimečného fotbalistu“. (Daily Express)

Útočník Lucas Pérez si nepřímo postěžoval na to, že zatím toho v Arsenalu moc nenahrál. Španělský fotbalista letos naskočil do dvou ligových zápasů a v součtu odehrál jen něco přes 60 ligových minut. Čekal prý mnohem více. (Sun)

... A JEDNA NAKONEC

Trenér Jürgen Klopp v jednom z rozhovorů přiznal, že jeho nejoblíbenějším hráčem ve fotbalové historii je Diego Maradona. A co by v životě dělal, kdyby se nerozhodl pro fotbal? Stal by se prý lékařem. (Liverpool Echo)


Pozn.: 1 libra = přibližně 30 korun

Footballový boulevard – pátek 21.10.2016