Footballový boulevard – pátek 21.10.2016

Trenér Diego Simeone chce vést klub v Anglii, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 21.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Sergio Agüero a obránce Vincent Kompany údajně nemají úplně jistou budoucnost v Manchesteru City. (Daily Mirror)

Manchester United v lednu prodá obránce Matteu Darmiana, protože se na jeho místě prosazuje osmnáctiletý Timothy Fosu-Mensah. (Times)

Inter Milán se v lednu zaměří na příchod zkušeného obránce Pabla Zabalety z Manchesteru City. (ESPN)

Chelsea vysílá své skauty sledovat obránce Middlesbrough Bena Gibsona v zápase s Arsenalem. (Daily Mail)

Devatenáctiletý obránce Joe Gomez by v lednu mohl odejít z Liverpoolu do Huddersfieldu či Bournemouthu. (Liverpool Echo)

Třiatřicetiletý útočník Carlton Cole po krátkém působení v americkém Sacramentu hledá nový klub v Anglii. (Sacramento Bee)

Everton monitoruje výkony dvaadvacetiletého středního obránce Rubena Semenda ze Sportingu Lisabon. (Talksport)

Trenér Burnley Sean Dyche tvrdí, že obránce Michael Keane není nijak ovlivněný spekulacemi o možném přestupu do lepšího klubu. (Burnley Express)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Majitel Newcastlu Mike Ashley po sestupu do druhé ligy odmítl nabídky na prodej klubu a nadále nemá v úmyslu se jej vzdát. (Daily Telegraph)

Trenér Diego Simeone chce odejít do Premier League, Atlétiko Madrid by mohl opustit ještě před koncem smlouvy. (Daily Mirror)

Tottenham se chce co nejdřív dohodnout na nové smlouvě s obráncem Janem Vertonghenem. (London Evening Standard)

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino touží v klubu mít větší kontrolu nad přestupy, nežádá proto náhradu za končícího ředitele přestupů Paula Mitchella. (Times)

Předseda Nottinghamu Forest Fawaz Al-Hasawi v rozhovoru pro kuvajtskou televizi uvedl, že angličtí trenéři jsou zkorumpovaní. (Sun)

Bývalý fotbalista Chelsea a West Hamu Joe Cole byl v USA nominován na Zlatý míč, který dostává nejlepší hráč druhé ligy. Cole nastupuje za Tampu Bay. (Daily Telegraph)

Trenér Sam Allardyce se poprvé od svého skandálu s úplatky objevil na fotbale, sledoval duel Manchesteru United s Fenerbahce Istanbul. (Guardian)

Majitel Hullu Assem Allam zůstává otevřený dalším nabídkám k prodeji klubu, čínské konsorcium za něj nabízí 130 milionů liber. (Hull Daily Mail)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Bývalý trenér Manchesteru United Alex Ferguson se neudržel a ve čtvrtek v zápase Evropské ligy s Fenerbahce Istanbul oslavil i gól hostujícího Robina van Persieho, jenž dřív hrával právě na Old Trafford. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 20.10.2016