Footballový boulevard – úterý 18.10.2016

Manchester City možná koupí Davida Alabu z Bayernu Mnichov, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 18.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Manchesteru City Pepe Guardiola možná koupí za 40 milionů liber univerzála Davida Alabu z Bayernu Mnichov. (Sun)

Záložník Arsenalu Santi Cazorla varuje vedení klubu, že pustit obránce Hectora Bellerina do Barcelony či Manchesteru City by byla velká chyba. (International Times)

Výkonný ředitel Dortmundu Hans-Joachim Watzke označil letní odchod záložníka Henricha Mchitarjana do Manchesteru United za „zvláštní“ a vyloučil hráčův možný návrat. (Kicker)

Inter Milán se možná pokusí nahradit útočníka Maura Icardiho, ze kterého mají legraci fanoušci, a zaměří se na Michyho Batshuayie z Chelsea. (Talksport)

AC Milán údajně zvyšuje úsilí ve snaze o příchod záložníka Cesca Fabregase z Chelsea. (Daily Express)

Southampton možná koupí francouzského záložníka Paula-Georgese Ntepa z Rennes. (Talksport)

Brankář Sam Johnstone sice podepsal novou smlouvu v Manchesteru United, ale nebrání se odchodu na hostování, zájem o něj jeví Aston Villa. (Birmingham Mail)

[break]
OSTATNÍ FÁMY


Majitel Sunderlandu Ellis Short jednal o možném prodeji klubu za do rukou čínského konsorcia za 150 milionů liber. (Sun)

Diego Costa v zápase s Leicesterem vystartoval na kouče Chelsea Antonia Conteho, protože už nechtěl, aby na něj Ital křičel. (Daily Mirror)

Útočník West Bromwiche Saido Berahino měl po reprezentační pauze nadváhu, proto jej klub vyřadil z kádru pro duel s Tottenhamem. (Daily Telegraph)

Předseda Fotbalové asociace Greg Clarke se domnívá, že pro Eddieho Howea z Bournemouthu je na post reprezentačního kouče příliš brzy. (Times)

Bývalý útočník Manchesteru United Dwight Yorke si prý dal pauzu od trénování kvůli rasismu ve fotbale i nedostatku zkušeností. (Daily Mirror)

Bývalý obránce Sol Campbell tvrdí, že do tří týdnů bude mít své první trenérské angažmá, ale bude to mimo Anglii. (Times)

Útočník Tottenhamu Son Heung-min prozradil, že v době společného působení v Hamburku vzhlížel k Ruudu van Nistelrooyovi. (Daily Express)

Brankář Leicesteru City Kasper Schmeichel prozradil, že hráči se snažili si vyříkat špatný start do Premier League. (Daily Telegraph)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Trenér Arsenalu Arsene Wenger nechal vytvořit v tréninkovém komplexu speciální hřiště, které by svými vlastnostmi mělo omezit velký počet zraněných hráčů Gunners. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pondělí 17.10.2016