Footballový boulevard – neděle 16.10.2016

Manchester United lanaří Antoina Griezmanna, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 16.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Zástupci Manchesteru United se v poslední době několikrát setkali s kolegy z Atlétika Madrid a jednali o možném přestupu Antoina Griezmanna na Old Trafford. Rudí ďáblové vidí v 25letém záložníkovi ideální náhradu za Wayna Rooneyho, cena francouzského reprezentanta se odhaduje na 80 milionů liber. (Sunday Mirror)


Everton jeví zájem o 22letého brankáře Jordana Pickforda ze Sunderlandu, který by měl na Goodison Parku postupně nahrazovat stárnoucího Maartena Stekelenburga. (Sun on Sunday)

Černé kočky se však svého gólmana nechtějí vzdát a chystají pro Pickforda novou vylepšenou smlouvu. (Sunday Mirror)

Křídelník Memphis Depay v zimě téměř určitě odejde z Manchesteru United, momentálně má 22letý Nizozemec nejblíže k přesunu do AC Milán. (Sunday Express)

Tottenham sleduje situaci okolo 22letého levého obránce Jordana Lukakua z Lazia Řím, bratra slavnějšího útočníka Romela. (Sun on Sunday)

Italský útočník Andrea Belotti zaujal pozornost Liverpoolu, Reds jsou za 22letého střelce Turína ochotní zaplatit až 19,5 milionu liber. (Daily Star)

Brankář Joe Hart nemá v plánu návrat do Manchesteru City – a jakmile mu skončí hostování v Turíně, najde si klub na trvalý přestup. (Sunday Express)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Kouč Ronald Koeman má prý našlápnuto k tomu, aby jednoho dne usednul na lavičku Barcelony. Alespoň to tvrdí Sam Wallace, vedoucí fotbalové sekce deníku Telegraph. (BBC Radio 5 Live)

Tisíce fanoušků Manchesteru City prošvihly úvodní minuty zápasu svého týmu proti Evertonu, protože na stadionu byly problémy s turnikety a nepouštěly fanoušky na tribuny dostatečně rychle. (Manchester Evening News)

Gary Neville prohlásil, že se po neúspěšném angažmá ve Valencii už nikdy nehodlá vracet ke kariéře trenéra. (Mail on Sunday)

... A JEDNA NAKONEC

Wayne Ryan, věrný fanoušek Manchesteru United, se rozhodl k obdivuhodnému kroku. Na své lýtko si nechal vytetovat klubový znak nenáviděného Liverpoolu, aby tím pomohl získat peníze na léčbu leukémie 4leté holčičky Miy. Jeho krok už teď vyvolal takový ohlas, že se mu podařilo vybrat přes 2 000 liber. (Liverpool Echo)


Pozn.: 1 libra = přibližně 30 korun

Footballový boulevard – sobota 15.10.2016