Footballový boulevard – sobota 15.10.2016

N´Golo Kanté možná brzy odejde z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 15.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Gareth Bale z Realu Madrid chce, aby v rámci svojí nové smlouvy vydělával minimálně stejné peníze jako Cristiano Ronaldo. A madridský celek mu nejspíš vyhoví, takže Velšanovi každý týden přistane na účtu 750 000 liber. (Times)


Záložník Isco byl v poslední době spojovaný s možným přesunem do Tottenhamu, ale nyní to vypadá, že minimálně do léta setrvá v Realu Madrid. (FourFourTwo)

Křídelník Memphis Depay z Manchesteru United možná už v lednu odejde do Německa, velký zájem o něj jeví Wolfsburg. (Sun)

Naopak odchod Mattea Darmiana z Old Trafford se poněkud komplikuje. Monako totiž za obránce Fabinha, kterého si United vyhlédli jako náhradu, požaduje už 36 milionů liber. (Goal)

N´Golo Kanté prý v Chelsea vydrží maximálně pár let a poté ještě jednou přestoupí – do skutečného evropského velkoklubu. Alespoň to tvrdí jeho bývalý kouč z Caen, Patrice Garande. (ESPN)

22letý záložník Gerard Deulofeu nevylučuje možnost, že v budoucnu opustí Everton a vrátí se do Barcelony, odkud do Anglie přišel. (HITC)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér David Moyes přiznává, že by jednoho dne rád usednul na lavičku skotské reprezentace. (Daily Mail)


Farhad Moshiri, majoritní vlastník Evertonu, údajně hledá vhodná místa, na kterých by mohl nechat postavit nový stadion pro Toffees. (Liverpool Echo)

Bývalý útočník Andy Cole se těší na pondělní souboj Manchesteru United s Liverpoolem a dokonce prohlásil, že se mu líbí sexy fotbal, jaký produkuje tým Jürgena Kloppa. Reds podle Colea mohou v této sezóně bojovat o ligový titul. (Daily Express)

Podle někdejšího brankáře Davida Jamese je naprosto vyloučeno, že by West Ham letos vážně bojoval o záchranu, protože na to má „až příliš dobrý tým“. (Evening Standard)

... A JEDNA NAKONEC

Bývalý obránce Jamie Carragher už se nemohl dočkat, až opět přijde víkend s Premier League, a označil reprezentační přestávky jako „nudné“. Zároveň dodal, že by se s tím mělo „něco drastického“ udělat. (Daily Mail)


Pozn.: 1 libra = přibližně 30 korun

Footballový boulevard – pátek 14.10.2016