Footballový boulevard – čtvrtek 13.10.2016

Manchester United se zbaví útočníka Wayna Rooneyho, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 13.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United se v létě možná zbaví kapitána Wayna Rooneyho, ale bude mu muset vyplatit zbytek smlouvy, což je 300 tisíc liber týdně po dobu dvaceti měsíců. (Daily Mirror)

Bývalý kapitán Manchesteru United Bryan Robson věří, že fanoušci Red Devils se postaví za Rooneyho. (Sun)

Bývalý italský zadák Gianluca Zambrotta by jako trenér rád přilákal útočníka Zlatana Ibrahimoviče z Manchesteru United do indické ligy. (Indian Express)

Útočník Simone Zaza dva měsíce po svém příchodu do West Hamu může opět odejít, klub za něj nechce Juventusu Turín platit 10 milionů liber po odehrání určitého počtu zápasů. (Daily Mirror)

Trenér AC Milán Vincenzo Montella popřel fámy o příchodu záložníka Cesca Fabregase z Chelsea. (Corriere della Sera)

Inter Milán by mohl přivést obránce Pabla Zabaletu z Manchesteru City. (Calciomercato)

Obránce Arsenalu Per Mertesacker už jednal o svém možném návratu do Werderu Brémy, aspoň to tvrdí klubový kapitán Clemens Fritz. (Bild)

Bournemouthu se zatím neosvědčil devatenáctiletý záložník Lewis Cook a v lednu může zamířit zpět na hostování do Leedsu. (Bournemouth Echo)

Brankář Lee Grant doufá, že se se Stoke City dohodne na prodloužení hostování z Derby County. (Stoke Sentinel)

Manchester United usiluje o osmnáctiletého záložníka Frana Villalbu z Valencie. (Sports Witness)

Talentovaný útočník Tammy Abraham, kterému se daří v dresu Bristolu City, se nemůže do Chelsea vrátit před koncem sezony. (London Evening Standard)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Fotbalová asociace jako nového trenéra anglické reprezentace upřednostňuje Garetha Southgatea, místo si může zajistit už v případě výhry nad Skotskem v dalším zápase. (Daily Mail)

Ačkoliv Anglie nepředvedla pod Southgatem ve dvou zápasech dobré výkony, Fotbalovou asociaci zaujal koučův přístup. (Guardian)

Útočník Manchesteru City Sergio Agüero prozradil, že trenér Pepe Guardiola by prý jednou rád vedl reprezentaci Argentiny. (TyC Sports)

Už před kvalifikačním zápasem s Anglií se možná funkce trenéra u skotské reprezentace vzdá Gordon Strachan. (Daily Mirror)

Spolumajitel West Hamu David Sullivan požádal fanoušky klubu, aby vřele přijali obránce Jamese Tomkinse, který v létě odešel do Crystal Palace a nyní s novým týmem přivítá právě Hammers. (West Ham United)

Manchester United v letošním roce zaměstnal padesát skautů navíc, aby zlepšil hráčské zázemí. (Daily Mail)

Liverpool stanovil platový strop pro hráče z akademie, nemohou dostat víc než 40 tisíc liber ročně. (Daily Telegraph)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Do Guinessovy knihy rekordů se v roce 2017 dostanou fotbalisté Gareth Barry z Evertonu, Petr Čech z Arsenalu a Cristiano Ronaldo z Realu Madrid. (Guinness World Records)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – středa 12.10.2016