Footballový boulevard – středa 12.10.2016

Záložníka Santiho Cazorlu lanaří Juventus Turín, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 12.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Atlétiko Madrid nabídne novou smlouvu útočníkovi Yannicku Carrascovi, o kterého se zajímá londýnská Chelsea. (Daily Mirror)

Záložník Willian by mohl přestoupit do Paris Saint-Germain, ale sám hráč chce ukončit kariéru v Chelsea. (Daily Express)

Chelsea bude potřebovat na nákup obránce Alessia Romagnoliho z AC Milán aspoň 50 milionů liber. (Sun)

Leicester City a Everton mají zájem o záložníka Stevena N´Zonziho ze Sevilly. (Daily Mail)

Juventus Turín by rád přivedl záložníka Santiho Cazorlu, kterému skončí příští léto smlouva v Arsenalu. (Daily Star)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Zranění záložníka Manchesteru City Kevina De Bruyna se hojí rychleji a zasáhnout by mohl už do sobotního zápasu s Evertonem, do středečního duelu s Barcelonou v Lize mistrů bude v pořádku. (Guardian)

Bývalý šéf rozhodčích Keith Hackett míní, že je nefér, když zápas Manchesteru United s Liverpoolem píská rozhodčí Anthony Taylor, který žije v Manchesteru. (You are the ref)

Bývalý sudí Graham Poll ale tvrdí, že nominace Taylora by neměla být problém. (Daily Mail)

Poslední rok a půl ze smluv zbývá v Manchesteru United Juanu Matovi, Anderu Herrerovi, Marouanu Fellainimu, Daleymu Blindovi a Luku Shawovi, ale klub s prodloužením nepospíchá. (Manchester Evening News)

Majitelé Liverpoolu při vyhazovu ředitele Damiena Comolliho funkcionáři sdělili, že nákup záložníka Jordana Hendersona byla velká chyba. (Talksport)

Německý záložník Emre Can prý nikdy neviděl tak dobrého střelce penalt, jakým je James Milner. (Liverpool Echo)

[break]
…A PÁR NAKONEC

Belgický brankář Simon Mignolet přišel o místo v brance v Liverpoolu i reprezentaci, a tak si v Saint-Truidenu otevřel obchod s kávou. (Daily Mirror)

Tottenham by podle názvu klubu rád pojmenoval vlakovou stanici White Hart Lane, ale dopravnímu podniku bude muset zaplatit až 12 milionů liber. (Squawka)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – úterý 11.10.2016