Footballový boulevard – úterý 11.10.2016

Manchester City chce koupit teprve třináctiletého záložníka Karamoka Dembélého, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 11.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City chce koupit teprve třináctiletého záložníka Karamoka Dembélého z Celticu Glasgow, který už nastoupil za klubovou juniorku. (Sun)

AC Milán monitoruje situaci kolem útočníka Michyho Batshuayie, který zatím za Chelsea v Premier League nenastoupil v základní sestavě. (Daily Mirror)

Křídelník Riyad Mahrez potvrdil, že v létě o něj usiloval Arsenal, ale nelituje svého setrvání v Leicesteru City. (ESPN)

Záložník Isco připustil, že může v létě odejít z Realu Madrid, zájem o něj má Manchester United. (Manchester Evening News)

Obránce Monaka Djibril Sidibé prohlásil, že v létě odmítl přestup do Arsenalu. (ESPN)

Hull nechce přijít o útočníka Abela Hernándeze a učiní z něj nejlépe placeného hráče v klubu. (Daily Mirror)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Nizozemský obránce Timothy Fosu-Mensah se dohodl v Manchesteru United na nové čtyřleté smlouvě. (ESPN)

Útočníka Manchesteru City Sergia Agüera čeká rentgen zraněného lýtka, které si přivezl z tréninku národního týmu. (Daily Star)

West Ham nemůže pět týdnů počítat s křídelníkem Gökhanem Törem, který laboruje se zraněním nohy. (Sun)

Obránce Arsenalu Per Mertesacker označil zacházení trenéra Josého Mourinha se záložníkem Bastianem Schweinsteigerem za zvrácené. (Kicker)

Záložník Liverpoolu Philippe Coutinho míní, že jeho krajan Gabriel Jesus nebude mít problém s adaptací v Manchesteru City. (Manchester Evening News)

Bývalý trenér Aston Villy Remi Garde uvedl, že ve Villa Parku se cítil jako v pasti, ale že se do Anglie rád vrátí za lepších podmínek. (TF1)

Manchester United se nezříká možnosti bezpečného sektoru na stání na stadionu Old Trafford. (Daily Mail)

Dočasný trenér Hullu Mike Phelan možná přijde o část realizačního týmu, který odloudí do Aston Villy Steve Bruce. (Hull Daily Mail)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Manchester City zakázal mládežnickým fotbalistům hrát v barevných kopačkách, povolené jsou jen černé. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pondělí 10.10.2016