Footballový boulevard – neděle 9.10.2016

Real Madrid a Bayern Mnichov lanaří Mesuta Özila z Arsenalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 9.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United chce koupit obránce Seamuse Colemana z Evertonu, za 27letého irského beka je ochotný zaplatit až 16 milionů liber. (Sunday People)


Rudí ďáblové lanaří i dalšího hráče Toffees, útočníka Romela Lukakua. Kluboví skauti dokonce osobně navštívili duel Evertonu proti Crystalu Palace, aby si Belgičana detailně prohlédli. (Star on Sunday)

Naopak obránce Matteo Darmian zřejmě Old Trafford co nevidět opustí, jeho přestup do Interu Milán už je skoro hotovou věcí. (Talksport)

Odejít z Manchesteru United měl i Bastian Schweinsteriger, ale spekulace, které jej spojovaly s přesunem do New York Red Bulls, se ukázaly jako nepravdivé. (goal.com)

20letý obránce Andreas Christensen, který patří Chelsea, ale hostuje v Mönchengladbachu, se ocitl v hledáčku Barcelony. (Sun on Sunday)

Real Madrid a Bayern Mnichov si brousí zuby na záložníka Mesuta Özila z Arsenalu a dokonce už německému reprezentantovi slibují lukrativní mzdu – 250 000 liber týdně. (Sunday Express)

Manchester City hodlá posílit kraje obrany, jeho vysněnou posilou je obránce Hector Bellerín z Arsenalu. Jeho cena se však odhaduje na 40 milionů liber. (Sunday Times)

Útočník Nolito prohlásil, že krátce před svým přestupem do Manchesteru City měl šanci odejít do Barcelony, ale nakonec si vybral Anglii. (Manchester Evening News)

Brankář Joe Hart vysvětlil, proč se v poslední den přestupů rozhodl odejít do Turína – potřeboval jistotu herního vytížení a moc jiných možností prý neměl. (Sun on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY


Novým koučem anglické reprezentace by se mohl stát Roberto Mancini, bývalý šéf Manchesteru City. (Sunday Mirror)

Liverpool chystá novou lukrativní smlouvu pro záložníka Philippeho Coutinha, protože do klubu se donesly spekulace, že o Brazilce jeví zájem Barcelona. (Sunday People)

Záložník Frank Lampard chce po skončení aktivní kariéry trénovat, ale prý to bude obtížné, jelikož je ochotný usednout na lavičku jediného klubu na světě – Chelsea. (Sky Sports)

Hráči West Hamu, kteří v tomto týdnu nemuseli plnit reprezentační povinnost a zůstali v Londýně, měli velmi náročný program – trénovali každý den. (Mail on Sunday)

... A JEDNA NAKONEC


Brankář Petr Čech z Arsenalu není jenom skvělý gólman, ale také podnikatel. Před zimní sezónou začal prodávat hřejivou čepici ve stejném designu, jako má jeho ochranná helma. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 30 korun

Footballový boulevard – sobota 8.10.2016