Footballový boulevard – čtvrtek 6.10.2016

Chelsea opět usiluje o obránce Leonarda Bonucciho z Juventusu Turín, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 6.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Chelsea Roman Abramovič už sdělil kouči Antoniu Contemu, že je připraven nabídnout 60 milionů liber za obránce Leonarda Bonucciho z Juventusu Turín. (Daily Telegraph)

Cristiano Ronaldo a Gareth Bale se dohodli v Realu Madrid na nových smlouvách, španělský celek se obává zájmu ze strany Manchesteru United o Balea. (Daily Express)

Arsenal a Tottenham se perou o záložníka Isca, kterému v Realu Madrid skončí smlouva v létě 2018. (Daily Star)

Mesut Özil s Alexisem Sánchezem už zareagovali na klesající sílu libry a požadují od Arsenalu plat 250 tisíc liber týdně, jinak odejdou. (Times)

Obránce Arsenalu Pera Mertesackera lanaří jeho bývalý klub Hannover. (Sun)

Burnley si chce pojistit novou smlouvou obránce Michaela Keana, o kterého usiluje Chelsea. (Daily Mirror)

West Ham údajně má po deseti odehraných zápasech povinnost koupit útočníka Simona Zazu, jak tvrdí jeho otec i agent v jedné osobě. (Tutto Juve)

Útočník Liverpoolu Divock Origi prý neví nic o zprávách o možném přesunu do Juventusu Turín. (Metro)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Dočasný trenér Mike Phelan dostane v Hullu smlouvu na delší dobu. (Sun)

Obránce Arsenalu Shkodran Mustafi se nechce nechat ovlivnit velkou částkou, za kterou ke Gunners v létě přišel. (Daily Mirror)

Sunderland možná bude muset podle soudního rozhodnutí doplatit 10 milionů liber za záložníka Ricarda Alvareze z Interu Milán. (Daily Express)

Záložník Fernandinho brzy podepíše dvouleté prodloužení smlouvy s Manchesterem City. (Daily Mail)

Záložník Manchesteru City Ilkay Gündogan tvrdí, že Manchester United se chová k záložníkovi Bastianu Schweinsteigerovi bez respektu. (Bild)

Bývalý záložník Deco tvrdí, že fotbalisté Manchesteru United se musejí přenést přes kritiku ze strany kouče Josého Mourinha. (Daily Star)

Útočník Chelsea Tammy Abraham, který hostuje v Bristolu City, se prý o své pozvánce do anglické reprezentace do 21 let dozvěděl z televize. (London Evening Standard)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

West Ham brzy odvysílá film Iron Man, který oslavuje přesun klubu z Upton Parku na olympijský stadion. (London Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – středa 5.10.2016