Footballový boulevard – úterý 4.10.2016

Útočník Michy Batshuayi by mohl už v lednu odejít z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 4.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Chelsea Antonio Conte sledoval zápas Turína s Fiorentinou, což vzbuzuje spekulace o možném příchodu brankáře Joea Harta k Blues. (Daily Mirror)

Manchester United poslal své skauty sledovat devatenáctiletého křídelníka Leona Baileyho z Genku. (Daily Mail)

Záložník Chelsea Cesc Fabregas možná v lednu odejde do AC Milán, opačným směrem může zamířit obránce Mattia de Sciglio. (CalcioMercatoWeb)

Brankář Chelsea Thibaut Courtois popřel zvěsti o svém návratu do Španělska. (ESPN)

Letní posila Chelsea Michy Batshuayi zatím nastupuje sporadicky a mohl by se už v lednu vrátit do Marseille. (Le10Sport)

Ředitel Interu Milán Piero Ausilio tvrdí, že obránce Matteo Darmian příští rok odejde z Manchesteru United právě na San Siro. (Manchester Evening News)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Aston Villa chce na místo odvolaného trenéra Roberta Di Mattea dosadit Davida Wagnera z Huddersfieldu, další možností je Steve Bruce. (Guardian)

Aston Villa osloví trenéra Steva Bruce, u týmu by ale mohl zůstat i dosavadní asistent Steve Clarke, pokud zaujme v nadcházejících zápasech. (Times)

Swansea upřednostnila jako nového kouče Boba Bradleyho před Ryanem Giggsem a Paulem Clementem. (South Wales Evening Post)

Španělský útočník Diego Costa z Chelsea prozradil, že mu chybí život v rodné zemi. (Daily Mirror)

Fotbalová asociace hledá hráče, kteří by díky svým předkům mohli reprezentovat Anglii, jedním z nich je například útočník Moussa Dembélé z Celticu Glasgow. (Sun)

Polský útočník Robert Lewandowski se domnívá, že Liverpool má pod koučem Jürgenem Kloppem velkou šanci vyhrát Premier League. (Liverpool Echo)

Útočník Mario Balotelli tvrdí, že s koučem Liverpoolu Jürgenem Kloppem mluvil pouze jednou a že Reds ani AC Milán pro něj nejsou ideální kluby. (Sky Sports)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Trenér Bob Bradley sice nastoupil jako nový trenér Swansea, ale podle ABC7 News v Los Angeles vystřídal v Chelsea Antonia Conteho. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pondělí 3.10.2016