Footballový boulevard – neděle 2.10.2016

Oba manchesterské celky jeví zájem o Toniho Kroose z Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 2.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Toni Kroos z Realu Madrid se možná co nevidět přestěhuje do Anglie, obrovský zájem o něj totiž jeví Manchester United i Manchester City. (Metro)


Trenér José Mourinho už však nedostane na posily žádné další finanční prostředky, takže pokud chce nakupovat, musí nejdřív prodávat. A platí to i v případě obránce Josého Fonteho ze Southamptonu, ačkoliv ten stojí jen 10 milionů liber. (Sun on Sunday)

22letý útočník Inaki Williams ze španělského Athletica Bilbao se stal vysoce postaveným přestupovým cílem pro Liverpool. (Don Balon)

Inter Milán jedná s Manchesterem United o možné koupi obránce Mattea Darmiana a podle posledních informací jsou jednání na dobré cestě. (Gazzetta dello Sport)

Útočník Zlatan Ibrahimović měl před svým přesunem do Manchesteru United lukrativní nabídky z Číny, ale nakonec se rozhodl upřednostnit fotbal před penězi. (ESPN)

OSTATNÍ FÁMY


Vedení Swansea po sobotní porážce s Liverpoolem vážně zvažuje vyhazov kouče Francesca Guidolina, nahradit by jej měl Ryan Giggs. (Sunday Telegraph)

Německý trenér Ralf Rangnick je podle některých spekulací horkým kandidátem na pozici kouče anglické reprezentace, ale on sám tvrdí, že ho Anglická fotbalová asociace s tímto nápadem zatím vůbec neoslovila. (Sky Sports)

Kouč Mike Phelan doufá, že během nejbližších dvou týdnů se konečně rozsekne jeho budoucnost. Phelan je v Hullu od léta dočasným trenérem a zatím se nemůže domluvit na podmínkách stálé smlouvy. (Mail on Sunday)

Mizerný start West Hamu do letošní sezóny možná odnese hlavou kouč Slaven Bilić, podle některých informací už se Hammers poohlíží po možných náhradách. A jednou z nich je Rudi García, bývalý trenér AS Řím. (Sunday Express)

... A JEDNA NAKONEC


36letý záložník Steven Gerrard se podle některých zpráv vrátí zpět do Anglie, bývalému hráči Liverpoolu příští měsíc vyprší smlouva s LA Galaxy a bude volně k dispozici. (Sunday Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard – sobota 1.10.2016