Footballový boulevard – sobota 1.10.2016

Chelsea se chce zbavit obránce Branislava Ivanoviće, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 1.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

AC Milán jeví zájem o křídelníka Memphise Depaye z Manchesteru United, první nabídku na něj podá už v lednu. (Tuttomercato)


Italský celek si v Anglii vyhlédl i záložníka Oscara z Chelsea, rovněž ten možná na San Siro zamíří už příští rok v lednu. (Talksport)

Obránce Branislav Ivanović co nevidět opustí Chelsea, protože kouč Antonio Conte hodlá zpevnit obranu a srbský bek je podle něj největší slabinou. (Daily Mail)

22letý záložník Tiemoue Bakayoko z Monaka se ocitl v hledáčku hned dvou anglických klubů – Southamptonu a Manchesteru United. (Calciomercato)

Vedení West Bromwiche chystá nabídnout útočníkovi Saidu Berahinovi nový dlouholetý kontrakt, aby konečně utnulo veškeré spekulace o jeho budoucnosti. (Daily Mirror)

Teprve 19letý záložník Franck Kessie z Atalanty zaujal pozornost skautů Arsenalu. (Goal)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Pep Guardiola je se svým angažmá v Manchesteru City natolik spokojený, že tu možná zůstane déle než své obvyklé tři roky. (Daily Mirror)


Guardiola před soubojem svých Citizens proti Tottenhamu pochválil kouče soupeře Mauricia Pochettina a prohlásil, že Argentinec je jedním z nejlepších na světě. (Guardian)

Kouč Mike Phelan se nemůže s vedením Hullu domluvit na podmínkách své smlouvy a zatím tak stále zůstává v pozici „dočasného trenéra“. (Guardian)

Ryan Giggs se v tomto týdnu sešel s předsedou Swansea, Huwem Jenkinsem, a diskutovali spolu možnost, že by Giggs usednul na klubovou lavičku. (Sun)

... A JEDNA NAKONEC

Útočník Jamie Vardy z Leicesteru má zajímavý předzápasový rituál – před výkopem každého duelu vypije skleničku portského vína. (Daily Express)


Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard – pátek 30.9.2016