Footballový boulevard – pátek 30.9.2016

Trenér Jürgen Klinsmann by mohl převzít fotbalisty Swansea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 30.9.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Pokud by se Mesut Özil vrátil do Realu Madrid, obnoví Arsenal zájem o Marca Reuse z Dortmundu. (TuttoMercatoWeb.com)

Podle jiných zdrojů ale Özil podepíše v Arsenalu nový dlouholetý kontrakt a navíc si vezme číslo deset, které nosil Jack Wilshere. (Bild)

Liverpool a Leicester se zajímají o sedmnáctiletého švédského útočníka Alexandera Isaka z AIK Stockholm. (Liverpool Echo)

Trenér Chelsea Antonio Conte chce udělat větší změny v kádru, přijít by měl obránce Leonardo Bonucci z Juventusu Turín. (Times)

Chelsea si rovněž chce zpět z hostování v AC Milán stáhnout záložníka Maria Pasaliče. (Calciomercato.com)

Arsenal monitoruje výkony útočníka Moussy Dembélého z Celticu Glasgow, zájem o hráče mají také Real Madrid a Bayern Mnichov. (Sun)

Trenér José Mourinho se prý pokoušel záložníka Paula Pogbu získat už v roce 2015 do Chelsea. (Daily Express)

Brankář Joe Hart se už adaptoval na angažmá v Turíně a nebrání se setrvání na delší dobu. (Tuttosport)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Útočník Manchesteru United Marcus Rashford chybí v nominaci anglické reprezentace do 21 let, patrně se opět přesune do seniorského výběru. (Manchester Evening News)

Angličtí reprezentanti ještě dva dny po odchodu kouče Sama Allardyce dostali motivační pohlednice. (Daily Mirror)

Fotbalová asociace může vyhodit čtyři tisíce triček, které vyrobila pro nadcházející zápas s Maltou ve Wembley, protože obsahují citát od Sama Allardyce. (Daily Mail)

Mezi triem hlavních kandidátů na místo nového trenéra Anglie jsou Eddie Howe z Bournemouthu, Arsene Wenger z Arsenalu a kouč jedenadvacítky Gareth Southgate. (Daily Mirror)

Francesca Guidolina na lavičce Swansea by mohl nahradit trenér americké reprezentace Jürgen Klinsmann. (Daily Star)

Fotbalová asociace příští týden ve spolupráci s policií zahájí vyšetřování korupčního skandálu mezi trenéry. (Guardian)

Novým trenérem anglické reprezentace by se údajně mohl stát i Ralf Rangnick, jenž v minulosti vedl Schalke. (Daily Telegraph)

Trenér Evertonu Ronald Koeman tvrdí, že jeho svěřenci mají mentální problém s energickým stylem fotbalu, který se snaží praktikovat. (Daily Telegraph)

Pokud Derby County vyhodí kouče Nigela Pearsona, zaujme jeho místo pravděpodobně asistent Chris Powell. (Derby Telegraph)

Hráči Manchesteru City mají podle záložníka Fernandinha problém udržet tempo hry, které po nich vyžaduje kouč Pepe Guardiola. (Daily Mirror)

[break]
Poté co obránce Mamadou Sakho kritizoval Liverpool na Snapchatu za „lži“, varoval trenér Jürgen Klopp své hráče před používáním sociálních sítí. (Guardian)

Bývalý viceprezident Arsenalu David Dein tvrdí, že trenér Arsene Wenger má stále dost energie, aby dál vedl Gunners. (Talksport)

…A JEDNA NAKONEC

Soukromé letadlo bývalého křídelníka Manchesteru United Cristiana Ronalda havarovalo při přistání v Barceloně. Hráč ale nebyl na palubě a posádka utrpěla jen drobná zranění. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 29.9.2016