Footballový boulevard – středa 28.9.2016

Anglie hledá nového reprezentačního trenéra, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 28.9.2016
REPREZENTAČNÍ FÁMY

Trenéra Sama Allardyce po jeho konci u anglické reprezentace teprve čeká vyšetřování ohledně jeho vyjádření, jak obcházet pravidla u přestupů. (Daily Telegraph)

Podle bývalého anglického reprezentanta Raye Parloura by Albion nyní měl převzít Steve Bruce. (Sun)

Podle redaktora Times Henryho Wintera by bylo moudré dát práci reprezentačního trenéra Eddiemu Howeovi z Bournemouthu. (Times)

Podle redaktora Daily Mail Martina Samuela se na místo reprezentačního kouče hodí Arsene Wenger z Arsenalu. (Daily Mail)

Podle Neila Ashtona z deníku Sun si práci může vysloužit Gareth Soutghate, pokud si dobře povede v nadcházejících zápasech jako záskok. (Sun)

Allardyce se k záležitosti s usvědčující nahrávkou prý před FA postavil čelem a neobviňoval nikoho jiného. (Daily Mirror)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Ačkoliv o obránce Michaela Keana údajně stojí londýnská Chelsea, talentovaný bek je prý spokojený v Burnley. (Guardian)

Byť se Sunderlandu vstup do sezony příliš nepovedl, trenér David Moyes má nadále podporu vedení klubu. (Daily Telegraph)

Wayne Rooney a Henrich Mchitarjan patrně nastoupí ve čtvrtečním zápase Evropské ligy, ale v neděli proti Stoke City už zbyde místo v sestavě Manchesteru United jen pro jednoho z nich. (Manchester Evening News)

Trenér Manchesteru United José Mourinho dal útočníkovi Zlatanu Ibrahimovičovi pro čtvrteční duel v Evropské lize na Ukrajině volno. (Daily Mirror)

Obránce Manchesteru United Phil Jones věří, že se po operaci nohy tento týden zapojí do tréninku. (Daily Mail)

Portugalský obránce Jose Fonte mohl v létě odejít do Manchesteru United, nyní čeká na vylepšenou smlouvu od Southamptonu. (Daily Echo)

Trenér West Hamu Slaven Bilič umožnil svým hráčům v pondělí večer volnou zábavu, aby při špatných výsledcích utužili kolektiv. (Daily Mail)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Basilejský obránce Taulant Xhaka se ve středečním zápase Ligy mistrů postaví proti svému bratrovi Granitovi z Arsenalu. Rodiče obou fotbalistů si prý přejí vítězství švýcarského celku. (London Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – úterý 27.9.2016