Footballový boulevard – neděle 25.9.2016

West Ham chce z Chelsea vykoupit Cesca Fabregase, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 25.9.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

West Ham jeví zájem o záložníka Cesca Fabregase z Chelsea, pokud se španělský středopolař neprobojuje do základní sestavy Blues, pokusí se jej kladiváři zlákat už v zimě. (Sunday Mirror)


Chorvatský záložník Milan Badelj z Fiorentiny zaujal pozornost zástupců Tottenhamu, první nabídka na 27letého fotbalistu možná z Londýna přijde už v zimě. (Sunday People)

Manchester City chystá prodloužit smlouvu obránci Aleksandaru Kolarovovi, ačkoliv se v létě hovořilo o tom, že Srb z klubu odejde. (Sunday Mirror)

Záložník Antoine Griezmann z Atlétika Madrid odmítl jakákoliv jednání o možném přesunu do francouzského PSG, což opět posiluje spekulace, že by se mu zamlouval spíše odchod do Premier League. (Le Parisien)

OSTATNÍ FÁMY

Vedení Bayernu Mnichov už ví, jakého trenéra osloví, až z klubu odejde Carlo Ancelotti – pokusí se získat Jürgena Kloppa z Liverpoolu. (Daily Star Sunday)


Nového kouče už s předstihem hledá také Stoke City – pokud v nejbližších týdnech vyhodí Marka Hughese, hodlají ho hrnčíři nahradit Stevem Brucem. (Sunday Express)

Za zlepšenou formou Raheema Sterlinga možná stojí také kouč Brendan Rodgers, který po nepovedeném EURU poslal mladému Angličanovi povzbuzující dopis. (Mail on Sunday)

Záložník Kevin De Bruyne se v sobotním ligovém zápase proti Swansea zranil a možná tak přijde o nejbližší duel svého Manchesteru City proti skotskému Celtiku. (Sun on Sunday)

Tottenham připravuje novou smlouvu pro svého útočníka Harryho Kanea, na základě které by si 23letý Angličan vydělal 120 000 liber týdně. (Sunday Express)

Spor mezi koučem Pepem Guardiolou a agentem Yayi Tourého graduje, podle Dimitriho Seluka je totiž chování španělského trenéra „protizákonné“. (Sunday Mirror)

Zlatan Ibrahimović v žertu prohlásil, že Minovi Raiolovi (hráčský agent Ibrahimoviće i Paula Pogby – pozn. redakce) zláme nohy, pokud v létě vyjedná odchod Pogby z Manchesteru United. (De Volkstrant)

Swansea už se pomalu dívá po novém trenérovi, na lavičku velšského celku by mohli usednout Ryan Giggs nebo Chris Coleman. (Sunday Mirror)

... A JEDNA NAKONEC

Paula Pogbu přišel odchod z Juventusu Turín hodně draho. Při své poslední návštěvě tréninkového centra, kdy si přišel odnést svoje věci, totiž daroval všem svým spoluhráčům i členům personálu luxusní hodinky. (Tuttosport)


Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard – sobota 24.9.2016