Footballový boulevard – čtvrtek 15.9.2016

Záložník Juan Mata chystá vydání básnické sbírky, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 15.9.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea se v lednu znovu pokusí ulovit obránce Stefana de Vrije z Lazia Řím. (Daily Star)

Arsenal nabídne nové smlouvy záložníkovi Mesutu Özilovi a útočníkovi Alexisu Sánchezovi, méně jisté je to u Jacka Wilshera, Alexe Oxlade-Chamberlaina a Kierana Gibbse. (Daily Mail)

Manchester United a Everton se přetahují o osmnáctiletého záložníka Grigorise Kastanose z Juventusu Turín, jenž může stát až sedmnáct milionů liber. (Sun)

Výkonný ředitel Bayernu Mnichov Karl-Heinz Rummenige prohlásil, že klub v létě přivedl záložníka Renata Sanchese díky nerozhodnosti Manchesteru United. (Bild)

Bývalý záložník Aston Villy Charles N´Zogbia v létě neuspěl na zkoušce v Sunderlandu, bude hrát za Nantes. (Birmingham Mail)

Inter Milán dluží Manchesteru City 12,2 milionu liber za útočníka Stefana Jovetiče. Podle dohody se Černohorec stane hráčem italského klubu ihned po jeho prvním startu v sezoně. (Gazzetta dello Sport)

Bývalý záložník Chelsea Michael Essien patrně podepíše smlouvu s australským Melbourne Victory. (Herald Sun)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Radnice města Hullu podle jednoho ze svých členů uvítá jakéhokoliv nového majitele místního City. (Hull Daily Mail)

Trenér Manchesteru City Pepe Guardiola nabádá fanoušky, aby zapomněli na svoje spory s UEFA a přestali pískat při úvodní znělce Ligy mistrů. (Independent)

Tottenham věří, že získá rekordní smlouvu ve Velké Británii za prodej práv na pojmenování svého nového stadionu. (Sun)

Útočník Arsenalu Olivier Giroud tvrdí, že záložník Paris Saint-Germain Marco Verratti rozhodčího při jeho vyloučení v zápase Ligy mistrů oklamal. (Daily Telegraph)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger slíbil brankáři Davidu Ospinovi, že bude chytat i v dalších zápasech Ligy mistrů. (Daily Express)

Wengerovo rozhodnutí o střídání brankářů v lize a Lize mistrů Petra Čecha nijak nepobouřilo. (Daily Star)

Podle některých členů UEFA nemá nový prezident Aleksander Ceferin žádnou šanci změnit Ligu mistrů tak, aby v ní měly jisté místo čtyři anglické kluby. (Daily Telegraph)

Trenér Southamptonu Claude Puel se prý učí anglicky od kouče ragbyové reprezentace Eddieho Jonese. (Southampton Echo)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Záložník Manchesteru United Juan Mata doufá, že se mu už na Vánoce podaří vydat básnickou sbírku. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – středa 14.9.2016