Footballový boulevard – neděle 11.9.2016

Chelsea se v zimě zbaví záložníka Cesca Fabregase, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 11.9.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Chelsea Antonio Conte chce, aby vedení klubu příští léto učinilo rekordní nabídku na útočníka Antoina Griezmanna z Atlétika Madrid. (Sunday Express)

Chelsea v zimě prodá záložníka Cesca Fabregase, mezi zájemci jsou Juventus Turín a Inter Milán. (Sunday Express)

Everton se bude v zimě ucházet o útočníka Troye Deeneyho z Watfordu. (Sunday Mirror)

Arsenal je prý blízko podpisu nových smluv se záložníkem Mesutem Özilem i útočníkem Alexisem Sánchezem. (Sunday Mirror)

Útočník Lyonu Alexandre Lacazette by přece jen brzy mohl odejít do Arsenalu, protože v nové smlouvě s francouzským celkem požaduje „rozumnou“ výkupní klauzuli. (Sunday Mirror)

Záložník Reece Oxford je sice v hledáčku obou manchesterských klubů, ale podepíše nový kontrakt s West Hamem. (Sun on Sunday)

Juventus Turín se přetahuje s Liverpoolem o německého záložníka Mahmouda Dahouda z Mönchengladbachu. (Calciomercato)

Útočník Patrick Bamford si místo Aston Villy vybral hostování v Burnley, protože chtěl dál hrát v Premier League. (Daily Star on Sunday)

Islandský záložník Gylfi Sigurdsson prý v létě mohl odejít do Evertonu, ale je spokojený ve Swansea. (Liverpool Echo)

Obránce Kalidou Koulibaly, kterého lanařila v létě Chelsea, podepíše s Neapolí novou smlouvu s výkupní klauzulí ve výši 76 milionů liber. (Sunday Express)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Manchester United už chce útočníkovi Zlatanu Ibrahimovičovi nabídnout novou smlouvu, která jej na Old Trafford udrží až do jeho 38 let. (Sunday Mirror)

West Ham pohrozil doživotním zákazem vstupu na stadion fanouškům, kteří se dopustili násilností při zápase s Watfordem. (Mail on Sunday)

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp tuší, že útočník Daniel Sturridge není spokojený se svým herním vytížením, ale prý s hráčem žádné problémy nemá. (Independent)

Manchester City plánuje Etihad Stadium rozšířit na kapacitu 61 tisíc míst. (Sun on Sunday)

Novým majitelem druholigového Nottinghamu Forest se může stát za 40 milionů liber americké konsorcium. (Sunday Telegraph)

Tottenham věří, že díky přesunu na nový stadion od sezony 2018/2019 získá až sto milionů liber na sponzorských smlouvách. (Mail on Sunday)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Obránce Evertonu Ashley Williams prý už ve svých dvanácti letech napsal výrobcům stolního fotbalu, proč v dresech anglické reprezentace nejsou tmavé figurky, které reprezentují hráče černé pleti. Od té doby je firma začala produkovat. (Liverpool Echo)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – sobota 10.9.2016