Footballový boulevard – sobota 10.9.2016

Neymar byl v létě blízko přestupu do Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 10.9.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Brazilský útočník Neymar byl během léta blízko přestupu do Manchesteru United a PSG, ale nakonec se rozhodl zůstat v Barceloně – a to i za cenu menší výplaty. (Daily Mail)


Snaha Manchesteru United koupit obránce Leonarda Bonucciho z Juventusu zřejmě přijde vniveč, protože italský stoper by měl se svým zaměstnavatelem co nevidět podepsat novou smlouvu. (Manchester Evening News)

Měnit dres nejspíš nebude ani obránce Kalidou Koulibaly, který je blízko podpisu nové smlouvy s Neapolí. A součástí této smlouvy bude výkupní klauzule 76 milionů liber. (Sport Mediaset)

Atlétiko Madrid, Manchester United, PSG a Juventus jevily zájem o služby záložníka Christiana Eriksena z Tottenhamu, ale ten jim dal všem košem, protože se Spurs podepsal novou smlouvu. (London Evening Standard)

Podle trenéra Pepa Guardioly bude jeho Ilkay Gündogan v Manchesteru City platnější posilou než několikrát dražší Paul Pogba v Manchesteru United. (Manchester Evening News)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér Pep Guardiola prý během svého působení v Barceloně jednal s útočníkem Zlatanem Ibrahimovićem naprosto narovinu a fér. Švéd si ale myslí něco jiného. (Daily Mirror)

Kouč Antonio Conte věří, že dokáže z 29letého obránce Davida Luize udělat jednoho z nejlepších stoperů na světě. (Guardian)

Podle kouče Arséna Wengera by se záložník Jack Wilshere mohl jednou stát trenérem – a sedět na lavičce Arsenalu. (Daily Mirror)

Ve vedení West Bromwiche Albion to vře, protože kouč Tony Pulis není spokojený s posilami, které mu klub přivedl. Předseda John Williams ale do médii říká pravý opak, čímž na Pulise vytváří tlak. (Times)

... A JEDNA NAKONEC


Kouč Mauricio Pochettino už si prý nikdy nenechá narůst dlouhý culík, kterým se ještě během svojí hráčské kariéry proslavil. (London Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pátek 9.9.2016